Blog

Bijzonder badkamer ontwerp met Ceramica Flaminia

Keizers Tegels & Sanitair kan u voorzien van de meest bijzondere badkamer ontwerpen. Naast de bekende merken werken wij ook met merken die uitsluitend bij ons te verkrijgen zijn, Ceramica Flaminia is hier een voorbeeld van.

Badkamer met een Italiaans design

Bij Keizers Tegels & Sanitair kunt u terecht voor een badkamer met hoge kwaliteitsproducten.Maar ook de zekerheid van een stijlvolle uitstraling en hoogwaardige afwerking. Een voorbeeld hiervan is de Antonio Lupi collectie.

Tegels met een Arabisch tintje

Bij Keizers Tegels & Sanitair kunt u niet alleen terecht voor sanitair, maar ook voor bijzondere tegels met een hoogwaardige afwerking. Een voorbeeld hiervan zijn tegels met Arabische tinten.

Genieten van een stoomdouche in uw eigen badkamer

De stoomdouche is een ideale wellness oplossing voor elke ruimte. U kunt uw eigen stoomdouche samenstellen met de losse componenten die hier voor beschikbaar zijn. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden in uw ruimte. Tevens is het mogelijk om speakers, kleurlicht en aroma toe te voegen voor een extra beleving.

Het innovatieve douchetoilet, wat is dat precies?

Een toilet bezoek, zonder zelf een handeling hoeven te verrichten kunnen, veel mensen in Nederland zich niet goed voorstellen. Toilet papier wordt vervangen door reiniging met water. Bekijk het nieuwe innovatieve toilet van Villeroy & Bosch, de Viclean-L in onze showroom.

Accessoires voor iedere badkamer

Bij Keizers Tegels & Sanitair kunt u erg veel producten vinden voor uw badkamer. Op elk niveau! Hieronder valt ook een breed assortiment aan accessoires.

Italiaans design in uw badkamer

Keizers Tegels & Sanitair beschikt over vele design producten, waaronder wastafels. Een voorbeeld hiervan is de Doppio Zero. Laat u inspireren door dit Italiaanse design!