Spa baden

Spa baden

Een moment van ontspanning gewoon bij u thuis

Luxe spa baden en whirlpools

Bent u op zoek naar meer ontspanning in het dagelijks leven en naar bijzondere momenten van welzijn voor u zelf? Een Novellini-whirlpool biedt u oplossingen op maat. Ons assortiment is uitgebreid met deze unieke Spa baden van Novellini.

Kom de prachtige Spa baden live bewonderen in ons experience center!

Divina Spa baden om van te dromen

De Novellini spa baden dragen zorg voor uw welzijn. Een welzijn waarvan u samen met uw dierbaren geniet, wanneer u maar wilt, ‘s zomers of ‘s winters, overdag of ‘s nachts. Een welzijn om bij u thuis te ervaren, in uw favoriete omgeving, op het terras of in de tuin. Een welzijn met een verrassend design, met exclusieve afwerkingen en accessoires die perfect bij uw omgeving passen. Een droom die werkelijkheid wordt met de collectie Divina OUTDOOR SPA.

Een en al detail

Een en al detail

Aandacht voor de details is het voornaamste doel. De Divina OUTDOOR SPA heeft een ontwerp met unieke, kenmerkende lijnen, met aandachtig onderzochte ergonomische vormen, voor een veilig en ontspannend gebruik. Gestructureerde oppervlakken, die milieuvriendelijk en bestand zijn tegen de weersomstandigheden, en de hygiëne en duurzaamheid van uw Home SPA garanderen. Een betrouwbare, maar geavanceerde technologie, verborgen en geruisloos, altijd klaar om u een moment van volledige ontspanning te schenken.

Divina XXL Spa

Een spa van zodanige afmetingen dat hij geschikt is om momenten van welzijn samen met familie en vrienden te beleven, tot maximaal 6 personen. Het spa bad heeft twee interne diepteniveaus, met twee chaise longue zitplaatsen en vier tegenoverliggende comfortabele zitplaatsen. Elke zitplaats is uitgerust met verschillende soorten Whirlpool hydromassage, waardoor gedifferentieerde hydrotherapy handelingen mogelijk zijn, voor een welzijn van het hoogste niveau.

Outdoor spa om in de avond te genieten van je persoonlijke wellness

Materialen

De panelen van de OUTDOOR SPA baden zijn gemaakt met milieuvriendelijke materialen, zijn bestand tegen de weersomstandigheden en tegen bacteriën, kunnen gemakkelijk gereinigd worden en garanderen een optimale thermische isolatie van het water, ook bij lagere temperaturen. Voor de koudere klimaten is een extra thermische isolatie beschikbaar, om bij elke buitentemperatuur gebruikscomfort te garanderen. De panelen van  de spa baden zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen: Natural Touch, houteffect of Fiber-Crosspanelen. Elke afwerkingen heeft weer verschillende kleuren, bent u benieuwd naar welke kleuren? Kom dan gerust langs in ons experience center voor meer informatie.

Bezoek ons experience center

Kleur afwerkingen

QUARZ

Door te kiezen voor de afwerkingen Quarz, kiest u voor Outdoor Spa producten met overwegend neutrale en koude tinten die gecoördineerd gecombineerd kunnen worden met uw indoor of outdoor omgeving.

OXID

Met de combinatie van de afwerkingen Oxid, geeft u de voorkeur aan Outdoor Spa producten met overwegend warme en heilzame tinten die perfect passen bij uw indoor of outdoor omgeving.

De kleuren van welzijn

De kuip van de DIVINA SPA baden zijn gemaakt van acrylvezels van de hoogste kwaliteit, beschikbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. De baden kunnen eenvoudig gereinigd worden, zijn uiterst stootbestendig, en zullen na verloop van tijd niet in kwaliteit achteruitgaan of verkleuren. De kuip van het bad is versterkt met milieuvriendelijk polyurethaanschuim dat een uitstekende thermische isolatie van het bad en een goede mate van energiebesparing garandeert.

Divina XL Spa

Perfecte SPA om, samen met 4 andere personen, lichaam en geest te ontspannen. Bad met twee interne diepteniveaus, met één chaise longue zitplaats en 3 comfortabele zitplaatsen. Elk station is voorzien van specifieke hydromassages, met gunstige effecten voor de verschillende behandelde zones. Een handig kantelbaar schap en de van zachte soft-touchmaterialen gemaakte hoofdsteun verhogen het gebruikscomfort in het bad.

IDRO Wellness

De Whirlpool hydromassagetechniek staat verschillende gebruiksmodi toe. Deze techniek is goed voor het ontspannen van de lendenzone, de rug, de billen en dijen, de kuiten en de voeten. Hydromassage draagt bij aan de reactivering van de bloedsomloop, de ontspanning van alle spieren van het lichaam en bevordert een totaal mentaal en fysiek welzijn.

De Whirlpooljets op de wanden van het bad hebben een geringe dikte, hebben een soft-toucheffect en kunnen eenvoudig gereinigd worden. Ze hebben verschillende afmetingen en verschillende afgiftemethoden van lucht vermengd met water, allen met een instelbaar debiet. Ze werken in op het lichaam met een stimulerende en revitaliserende massage, stimuleren de bloedsomloop en de lymfeklieren met een effect voor lymfedrainage en vaatverwijding.

Divina L Spa

Perfecte SPA voor in huis of in de tuin, met voldoende plaats voor 3 personen. Bad met twee interne diepteniveaus, met één chaise longue en 2 tegenliggende comfortabele zitplaatsen. De verschillende hydromassagevoorzieningen van de verschillende zitplaatsen zorgen voor een compromisloos welzijn. Een moment van totale Relax, aangevuld door het Cromolight-systeem en het Bluetooth-audiosysteem met verborgen speakers aan zowel de binnen- als buitenkant.

Divina M Spa

SPA van kleinere afmetingen, geschikt voor een indoor gebruik dankzij de beperkte vloerbelasting of outdoor in geval van kleine ruimten. Perfect voor een vrijstaand of ingebouwd gebruik, geschikt voor twee comfortabel liggende personen. De verschillende whirlpooljets omarmen het gehele lichaam, terwijl de exclusieve Natural Air hydromassage zorgt voor een totaal mentaal en fysiek welzijn.

Accessoires

De collectie OUTDOOR SPA vervult uw verlangen naar welzijn met een assortiment van accessoires ontworpen door Marco Pellici. Lineair design, ergonomisch comfort, milieuvriendelijke materialen en naadloos aansluitende afwerkingen garanderen het unieke karakter van uw omgeving. Bent u benieuwd naar de accessoires die behoort tot dit heerlijk spa bad kom dan langs in ons experience center.

Bezoek ons experience center

Ervaar het zelf in ons experience center

Wilt u ook ultiem relaxen in uw eigen huis? Maak dan een afspraak of kom naar ons experience center. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Spa.

Afspraak maken

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair