Tegel inspiratie

Tegel inspiratie

De juiste stijl tegel is essentieel voor de inrichting van uw woning. Bij Keizers beschikken wij over een grote collectie design tegels in diverse materialen, structuren, afmetingen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek tegels voor een luxueus effect, of keramische betonlook tegels voor een industrieel karakter. Onze keramische tegel looks zijn zowel toepasbaar op de wand als op de vloer en bovendien slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Laat u inspireren door onze veelzijdige tegel looks.

Tegel looks geschikt voor vloerverwarming

Welke stijl tegel u ook wenst, al onze keramische tegels zijn geschikt voor vloerverwarming. Keramiek heeft namelijk als voordeel dat deze warmte goed vasthoudt. Naast een verbluffende uitstraling zijn onze tegel stijlen ook enorm duurzaam.

De juiste tegel voor elke badkamerstijl

Wanneer u een specifieke badkamerstijl in gedachten heeft, is de keuze voor een bijpassende tegel look essentieel. Zo zorgt u ervoor dat uw gehele badkamer de juiste ambiance heeft. Denk ook eens aan het gebruik van een geheel andere tegel stijl voor een verassend effect.

De juiste stijl tegel voor uw ruimte

Of u nu tegels wilt plaatsten in uw woonkamer, badkamer, slaapkamer of terras, de juiste stijl tegel voor de ruimte is essentieel. Wanneer u liever fysiek tegel inspiratie op wil doen, nodigen wij u van harte uit in ons Experience Center. Hier kunt u zich in alle rust onderdompelen in diverse tegelopstellingen en inspiratie opdoen voor uw woning. Onze interior designers staan daarnaast voor u klaar om uw persoonlijke wensen te bespreken. Kom langs en ontdek onze ruime collectie en de verschillende tegel looks.

Bezoek ons Experience center

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair