Mozaïektegels

Mozaïektegels

HomeInspiratieMozaïektegels

Wanneer u een luxueus effect met een speelse tint wil creëren in uw badkamer, raden wij u aan om mozaïektegels te gebruiken. Deze duurzame en tijdloze tegels maken uw badkamer, douche, keuken of toilet werkelijk uniek. Dankzij de kleine afmeting zijn ze in vrijwel elke gewenste vorm te plaatsen. U kunt hierdoor prachtige decors realiseren zoals een sfeervolle wanddecoratie achter uw bad.

Voordelen van mozaïektegels

Het plaatsen van mozaïektegels in uw huis kent diverse voordelen die niet onopgemerkt mogen blijven. Het voornaamste voordeel is dat de steentjes gemakkelijk te plaatsen zijn dankzij mozaïek matten. Waar een tegelzetter vroeger aan de slag moest met losse kleine tegeltjes, is dat tegenwoordig verleden tijd. Een mozaïek mat kan in een zijn geheel worden aangebracht op de muur of vloer van uw woning. Niet alleen zorgen de matten voor meer gemak, het zorgt er ook voor dat u uw woning werkelijk uniek kunt maken. Omdat mozaïekmatjes uit kleine stukjes materiaal bestaan, kunnen er ook ronde vormen gerealiseerd worden.

Een tweede waardevol aspect is dat mozaïektegels gemaakt zijn van een dun materiaal. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om over andere ondergronden heen te leggen. Deuren of drempels hoeven er dus niet voor ingekort of verlegd te worden.

Tenslotte mag niet vergeten worden dat mozaïektegels een antislipeffect hebben dankzij de voegen tussen de kleine steentjes. Een fijne bijkomstigheid wanneer u mozaïektegels wenst te gebruiken de vloer in uw badkamer

De mogelijkheden van mozaïektegels

De mogelijkheden van mozaïektegels

Mozaïektegels zijn bijzonder esthetisch aantrekkelijk om te gebruiken als accent in uw ruimte. Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van mozaïek als accent in de doucheruimte of achter uw toilet, wastafel of bed. Een andere mogelijkheid is het combineren van mozaïektegels met grote keramische tegels wat zorgt voor een unieke sfeer.

De veelzijdigheid van mozaïektegels stelt u in staat om te experimenteren met diverse mogelijkheden waardoor uw woning persoonlijk te maken is. Zo is het plaatsen van mozaïeksteentjes op de ombouw van uw bad of rondom uw wastafel een uitstekende keuze. Doordat mozaïektegels in ronde vormen verkrijgbaar zijn, heeft u weinig beperkingen in de mogelijkheden.

Verschillende soorten mozaïektegels

De veelzijdigheid van mozaïektegels uit zich ook in de verschillende soorten welke beschikbaar zijn. Hierdoor is er voor elke gewenste badkamerstijl een passende mozaïektegel.

Glasmozaïek:
Dankzij de mooie glans van glasmozaïek ervaart u een gevoel van luxe in uw badkamer. De kleurmogelijkheden en afwerkingen van deze tegels zijn eindeloos. Indien u een stoere look wenst te creëren, kunt u ook voor een matte versie van glasmozaïek kiezen.

Glasmozaïek tegels zijn ideaal om te gebruiken op de vloer van uw badkamer. De tegels zijn namelijk onverslijtbaar en gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast is het mogelijk om glasmozaïek te combineren met vloerverwarming.

Keramisch mozaïek:
Keramische mozaïek wordt veelal toegepast op de wanden. Deze tegels zijn in alle mogelijke kleuren leverbaar en zijn gemakkelijk in onderhoud. Voor een harmonieus geheel in uw gehele woning worden wandtegels van keramische mozaïek uit dezelfde serie als de vloertegels gehaald.

Natuursteen mozaïek:
Voor een rustgevende en luxe uitstraling raden wij aan om natuursteen mozaïek te gebruiken. Deze tegels bestaan uit kleine natuursteentjes die elk een eigen karakter hebben. Hierdoor zal uw badkamer werkelijk bijzonder worden.

Onder natuursteen mozaïek valt ook kiezel mozaïek. De uitstraling van kiezelsteentjes zorgen voor een verheven gevoel van wellness in uw badkamer met mozaïek tegels. Met diverse vormen en reliëf wordt er een prachtig organisch geheel gecreëerd.

Onze collectie

Wij beschikken bij Keizers over een uitgebreide collectie designtegels van diverse gerenommeerde merken. Onze hoge kwaliteit Italiaanse designtegels zorgen voor een exclusief gevoel in uw huis. Kom langs in het experience center en ervaar het zelf.

Project: Calming Spa Escape

Project: Calming Spa Escape

Deze klant had een duidelijke visie: een eigentijdse hotelwaardige badkamer waarin ultieme ontspanning centraal staat. Een oase van rust en modern comfort. In lijn met deze wens hebben we een badkamer gecreëerd die aan alle verwachtingen voldoet.

Het hoogtepunt van deze badkamer is ongetwijfeld de douche met een relax bankje, betegeld met warm gouden en bruine mozaïektegels. Hier kunt u genieten van verkwikkende douches en momenten van pure ontspanning. Deze prachtige mozaïektegels komen weer terug in de nis boven het bad om eenheid te creëren.

Wat deze badkamer echt uniek maakt, is het vrijstaande meubel met een opvallende spiegel die vanuit het plafond hangt. Dit prachtige meubel is subtiel gelakt in een glinsterend gouden tint, dat naadloos samenvloeit met de andere verfijnde kleuren in de ruimte.

Bekijk dit project

Ervaar de trendy mozaïektegels in ons Experience Center

Bij Keizers Tegels & Sanitair ontwerpen wij een luxueuze en unieke badkamer geheel naar uw wensen. Hierbij vormen mozaïektegels een onmisbare schakel. Wanneer u een unieke en persoonlijke woning wenst te creëren raden wij u aan om gebruik te maken van mozaïektegels. Wij laten u graag in ons Experience Center onze uitgebreide collectie en de verschillende soorten mozaïek zien. Hier kunt u persoonlijk inspiratie opdoen voor uw woning.

Bezoek ons Experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair