Experience center

Experience center

De wereld van luxe badkamers en tegels

In onze ruime en inspirerende showroom ontdekt u een wereld van badkamerstijlen en een uitgebreid assortiment tegels. Laat u betoveren door de opstellingen van luxueuze badkamers, speciaal ontworpen door onze interior designers. Van moderne tot tijdloze klassieke stijlen, bij ons vind u de perfecte badkamer die bij uw smaak en wensen past. Ontdek daarnaast de uitgebreide tegelcollectie, variërend van glanzende mozaïektegels tot robuuste natuursteen look tegels en alles daartussenin. Onze showroom is een plek waar u op uw gemak kunt rondkijken en uw ideeën kunt delen met de interior designers. Samen maken we van uw droom werkelijkheid.

Bezoek onze showroom
Ervaar luxe en maatwerk

Ervaar luxe en maatwerk

Onze interior designers staan klaar om u te begeleiden bij het ontwerpen van uw droombadkamer. Wij geloven dat maatwerk essentieel is om een badkamer te creëren die volledig aansluit bij uw levensstijl en behoeften. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen met u het perfecte ontwerp te realiseren.

Naast het ontwerpen van uw droombadkamer, zijn onze interior designers tevens experts op het gebied van tegels en staan klaar om u deskundig advies te geven bij het maken van de beste tegelkeuzes. We zorgen er voor dat uw woning de juiste tegels krijgt om de perfecte sfeer te creëren. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies of kom langs en laat u inspireren in onze showroom.

 

Adviesafspraak plannen

Stapsgewijs naar perfectie

Onze interior designers ontwerpen samen met u op basis van de beschikbare ruimte, uw functionele behoeften en gewenste materialen en kleuren. Ons doel is een badkamer creëren die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en functioneel in gebruik. Tijdens het adviesgesprek maken we moodboards en achteraf realistische 3D-beelden van uw nieuwe badkamer, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Daarnaast nemen we uitgebreid de tijd om de offerte met u te bespreken, zodat u volledig tevreden bent met het gehele plaatje.

Gerelateerde projecten

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair