Moderne badkamers

Moderne badkamers

Minimalisme in de badkamer

HomeInspiratieModerne badkamers

Moderne badkamers kenmerken zich door neutrale kleuren, strakke lijnen, veel glas en een minimalistische inrichting. Een moderne badkamer inrichting kan een net zo sfeervolle en warme uitstraling geven als elke andere ruimte in uw huis. Een badkamer is namelijk een verlengstuk van uw leefruimte. Bij Keizers Tegels & Sanitair benaderen wij elke badkamer op deze wijze. Daardoor creëert u een tijdloze badkamer met pure vormen, waar u jarenlang van geniet.

Strakke badkamer

Strakke badkamer

Een moderne uitstraling kunt u op veel manieren bereiken. Een groot vrijstaand bad en/of een inloopdouche geven een ruimtelijke inrichting. Daarnaast dragen zwevende badkamermeubelen en muur nissen, waarmee u accessoires kunt opbergen, daaraan bij. Het is van belang dat u goed nadenkt over het kleurenschema dat u wilt gebruiken en weeg hierbij al het meubilair en de badkameraccessoires goed af.

Lichtplan badkamer

Licht is een belangrijke factor in uw badkamer. Helaas beschikken veel huidige badkamers over weinig natuurlicht. Door middel van vloerspots, LED strips, inbouw- en opbouwlicht kunt u een ruimte verlichten zoals u dat wilt. Denk hierbij aan strijklicht dat ontstaat door middel van indirecte verlichting. Bij ons vindt u daarom een ruim assortiment aan lampen, spotjes en badkamerspiegels met geïntegreerd licht. Onze binnenhuis architecten kunnen een verlichtingsplan voor u ontwerpen en realiseren voor de totale badkamer. Samen met u overleggen we ook uw gewenste lichtkleur. Dankzij RGB techniek kunt u uw lichtkleur veranderen en daarbij uw gewenste atmosfeer creëren. Zo kunt u optimaal genieten van een sfeervolle badkamerruimte.

Moderne badkamer inloopdouche

Inloopdouches zijn razend populair, vooral in moderne badkamers. Ze vormen een onmisbaar element in hedendaagse ontwerpen. Een inloopdouche biedt het voordeel dat u er gemakkelijk in kunt stappen zonder over een drempel te struikelen. De vloer van de douche is naadloos geïntegreerd in de rest van de moderne badkamer. Met een inloopdouche kunt u eindeloos variëren en aanpassen aan het design van uw moderne badkamer, waardoor er talloze mogelijkheden ontstaan.

Moderne badkamer tegels

Moderne badkamer tegels

In een moderne badkamer draait het om het creëren van een ruimtelijk gevoel. Dit bereikt u door gebruik te maken van natuurtinten zoals beige of grijs en door te kiezen voor grote tegels. Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u een ruime collectie aan vloertegels.

Voorbeelden van moderne badkamers

In ons experience center kunt u inspiratie opdoen voor moderne en strakke badkamers. Hier vindt u Scandinavische badkamers, luxe-moderne badkamers, industriële badkamers en klassiek-moderne badkamers. Maak een afspraak met één van onze binnenhuisarchitecten en vraag vrijblijvend advies over het inrichten van uw nieuwe badkamer.

Bezoek ons Experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2023 Keizers - Tegels & Sanitair