Moderne badkamers

Moderne badkamers

Minimalisme in de badkamer

HomeInspiratieModerne badkamers

Moderne badkamers zijn door hun tijdloosheid een populaire keuze voor veel mensen. Ze kenmerken zich door neutrale kleuren, strakke lijnen, veel glas en een minimalistische inrichting. Als verlengstuk van uw leefruimte geeft een moderne badkamer inrichting een net zo sfeervolle en warme uitstraling als elke andere ruimte in uw huis. Door een badkamer op deze wijze te benaderen creëert u een tijdloze badkamer met pure vormen, waar u jarenlang van geniet.

Strakke vormen

Strakke vormen

Een moderne badkamer wordt vaak geassocieerd met een minimalistische vormgeving, strakke afwerking en neutrale kleuren. Het kan echter veel meer dan dat zijn. Een moderne uitstraling kunt u op veel manieren bereiken. Overweeg bijvoorbeeld een groot vrijstaand bad en/of een inloopdouche voor een ruimtelijke inrichting. Hier dragen zwevende badkamermeubelen en muurnissen, waar u accessoires in kunt opbergen, aan bij. Daarnaast is het van belang dat u goed nadenkt over het kleurenschema dat u wilt gebruiken. Weeg hierbij al het meubilair en de badkameraccessoires goed af zodat deze bij uw gewenste kleurenschema passen. Als laatste mogen we uw persoonlijke touch niet vergeten. Wanneer u deze toevoegt zorgt u voor een exclusieve moderne badkamer passend bij uw wensen.

Kleuren in een moderne badkamer

Het kleurenpalet van de moderne badkamer liggen vaak in lijn met de huidige trends. Momenteel zijn dit aarde of chocolade tinten. Door het gebruik van deze neutrale tinten behoud u de minimalistische uitstraling die een oase van rust vormt in een moderne badkamer.

Inloopdouche in de moderne badkamer

Inloopdouches zijn razend populair, vooral in moderne badkamers. Ze vormen een onmisbaar element in hedendaagse ontwerpen. Groot voordeel is dat u er gemakkelijk in kunt stappen zonder over een drempel te struikelen. De vloer van de douche loopt naadloos over in de rest van de moderne badkamer. Met een inloopdouche kunt u eindeloos variëren en aanpassen aan het design van uw moderne badkamer, waardoor er talloze mogelijkheden ontstaan.

Moderne badkamer tegels

Moderne badkamer tegels

In een moderne badkamer draait het om het creëren van een ruimtelijk gevoel. Dit bereikt u door gebruik te maken van natuurtinten zoals beige of grijs en van betonlook of natuursteenlook tegels. Door te kiezen voor grote tegels creëert u daarnaast meer rust en lijkt de kamer groter. Wanneer u onderhoudsvrije tegels wenst zijn keramische tegels zeer geschikt. Deze zijn gemakkelijk schoon te maken en nemen geen vocht in zich op. Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u een ruime collectie aan keramische vloertegels.

Moderne badkamermeubels

Badkamermeubels zijn met hun strakke en luxe uitstraling vaak de blikvanger in een moderne badkamer. Het is daarom van belang dat deze aansluiten bij de strakke en minimalistische uitstraling van de moderne badkamer. Kies bijvoorbeeld voor badkamermeubels zonder knoppen of grepen. Daarnaast zijn rechthoekige vormen kenmerkend voor een moderne badkamer. U kunt dit bewerkstelligen door te kiezen voor rechthoekige badkamermeubels.

Combinatie met verschillende badkamerstijlen

Een moderne badkamer is uitstekend te combineren met verschillende badkamerstijlen. Door diverse elementen toe te voegen zoals houten meubels of planten ter decoratie creëert u een landelijk gevoel in uw moderne badkamer. Of voeg gouden elementen toe voor een luxe moderne badkamer.

Voorbeelden van moderne badkamers

In ons Experience center kunt u inspiratie opdoen voor moderne en strakke badkamers. Hier vindt u verschillende moderne badkamerstijlen zoals Scandinavische badkamers, luxe-moderne badkamers, industriële badkamers en klassiek-moderne badkamers. Maak een afspraak met één van onze binnenhuisarchitecten en vraag vrijblijvend advies over het inrichten van uw nieuwe badkamer.

Bezoek ons Experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair