Wellness badkamers

Wellness badkamers

De Ultieme Ontspanning

HomeInspiratieWellness badkamers

Een wellness badkamer is allang niet meer enkel te vinden in een kuuroord. Een eigen wellness badkamer thuis is de laatste jaren steeds meer terrein aan het winnen. Dankzij sanitaire ontwikkelingen hoeft u niet meer naar kuuroorden, maar kunt u dit nu ook thuis beleven.  U kunt nu zelf een stoomcabine, ook wel bekend als stoomdouche, plaatsen voor een echt wellness gevoel.

In uw eigen wellness badkamer kunt u volledig ontspannen op een plek die u voor uzelf hebt. Een wellness badkamer begint bij de juiste producten. Denk hierbij aan hoge kwaliteit badkamermeubilair, luxe tegels en prachtige accessoires.

Wellness badkamer thuis

Wellness badkamer thuis

Een wellness ruimte in uw eigen huis is de ideale manier om te ontspannen na een stressvolle dag. Hierbij kunt u denken aan het relaxen met een horizontale douche of het ontspannen in een stoomcabine met infrarood en UV-licht. Een stoomdouche biedt naast ontspanning ook bij medische redenen een uitkomst. Vooral bij mensen met gewrichtsklachten. Het zorgt voor een verlichting in de gespannen gewrichten en spieren.

Dankzij de warme lucht die u inademt, gaat uw bloed sneller stromen. Dit zorgt ervoor dat u meer transpireert en hiermee de afvalstoffen via de poriën afscheidt.  Daarnaast wordt de productie van nieuwe huidcellen gestimuleerd en ondersteunt het de vochtbalans in het lichaam. Een stoomdouche verschaft ook vitamine D, wat zeer geschikt is voor de korte winterdagen.

Een whirlpool, ook wel bekend als bubbelbad of spabad, zorgt dankzij de massagestralen voor een aangename watermassage. Deze warme stralen ontstaan doordat er een waterkolk in de whirlpool wordt gecreëerd. Dit werkt ontspannend voor uw lichaam.

Sunshower

Een Sunshower geeft meer UVA-straling en UVB-straling dan een traditionele zonnebank. Dit komt doordat de stralen dieper in de huid doordringen. Een Sunshower voorziet ook in de aanmaak van vitamine D, wat zeer geschikt is voor de korte winterdagen. Kortom; een ultieme en gezonde oplossing voor extra badkamercomfort.

infrarood-douche

Wellnessruimte thuis

Kleurtherapie, geurtherapie, horizontale douches en meer. Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u uiteenlopende mogelijkheden voor uw wellness badkamer. Kies voor een gepersonaliseerde douche ervaring met wellness programma die weet welke douche ervaring en kleuren u prefereert op bepaalde tijden.

Wellness douche

Wellness douche

Water en waterstralen wekken het echte spa-gevoel op. Denk bij wellness douches aan waterval douches, plafondsystemen, horizontale douches, regendouches, stoom neveling en nekmasserende waterstralen.

Ervaar het zelf in ons experience center

Wilt u ook een luxe douche in uw badkamer? Maak dan een afspraak of kom naar ons experience center. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de geschikte doucheruimte, ook als u aanvullende wensen hebt zoals licht- en kleurtherapie.

Bezoek ons Experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2023 Keizers - Tegels & Sanitair