Marmeren badkamer

Marmeren badkamer

HomeInspiratieMarmeren badkamer

Een elegante en moderne ruimte waarin luxe centraal staat. Dat is wat u kunt verwachten in een marmeren badkamer. Deze duurzame en stijlvolle natuursteen komt in steeds meer interieurs terug. Steeds vaker wordt er hierbij gekozen voor een badkamer met marmerlook in plaats van echt marmer.

Een badkamer met marmerlook

Voorheen waren marmeren badkamers alleen te zien in luxe hotels, maar tegenwoordig is het mogelijk om ook thuis een marmeren badkamer te creëren. De prachtige aardetinten en unieke patronen zorgen voor een verbluffende uitstraling.

In een badkamer kan marmerlook op verschillende manieren worden toegepast. Zo is het niet alleen mogelijk om de vloer en wand te betegelen, maar kunt u ook denken aan marmeren badkamermeubels of marmerlook accessoires.

Vraag ons badkamer inspiratieboek aan
Kleuren in de marmeren badkamer

Kleuren in de marmeren badkamer

Een badkamer met marmerlook is op verschillende manieren te realiseren door de verscheidenheid aan kleuren die beschikbaar zijn. Om u te inspireren bespreken wij hieronder de kleuren die wij veel voor zien komen.

  • De klassieke combinatie van wit en grijs marmer blijft tijdloos en elegant en is zeer gewild in zowel traditionele als moderne interieur.
  • Een steeds populairder wordende keuze is zwart, of heel donker blauw, marmer in combinatie met witte of gouden aderen. Dit voegt een dramatisch en luxueus element toe aan uw ruimte.
  • Aardetinten zoals bruin en beige zijn al geruime tijd populair door hun warme en uitnodigende uitstraling. Zowel in klassieke als moderne interieurstijlen komen deze kleuren goed tot hun recht.
  • Een andere populaire keuze is de toevoeging van kleur in uw badkamer. Bijvoorbeeld door het gebruik van groen, blauw of roze marmer. Deze kleuren voegen een natuurlijke en rijke uitstraling toe aan uw interieur en worden vaak gecombineerd met goudkleurige accenten.
  • Voor een extra vleugje glamour kunt u overwegen om marmer met goudkleurige of metallic aderen toe te voegen aan uw badkamer.
  • Als laatste past marmer met subtiele of minimalistische aderen goed bij een modern en minimalistisch ontwerp.

Welke kleur u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en smaak. Met een donkere tint kunt u een warme en moderne uitstraling creëren, effen kleuren zorgen juist voor meer rust en een witte marmerlook badkamer wordt vaak geassocieerd met een luxueuze klassieke badkamer.

Combinatie met verschillende stijlen

Een marmeren badkamer kan goed gecombineerd worden met andere badkamerstijlen. Zo komt een luxe badkamer met marmer vaak voor. Om deze luxe uitstraling te creëren kunt u gebruik maken van donker marmer, zoals Nero Marquina , of marmer met gouden aderen. Het resultaat is een badkamer met een extravagante en weelderige sfeer.

Een andere optie is het combineren van wit marmer met lichte houttinten voor een frisse en natuurlijke uitstraling. Dit past perfect bij de minimalistische en functionele stijl van Scandinavisch design.

Als laatste versterkt marmer in wit en grijstinten, zoals Carrara of Calacatta, de elegante en tijdloze uitstraling van een klassieke badkamer. Hierbij kunt u denken aan het toevoegen van marmeren vloeren, wastafelbladen of douchewanden.

 

 

Marmeren details en accessoires

Maak uw badkamer helemaal compleet met de luxe uitstraling van marmeren accessoires. In ons Experience Center presenteren wij met trots een exclusieve collectie marmeren accessoires van Aqua Nova. Deze hoogwaardige producten, waaronder zeepdispensers, tandenborstelhouders en toiletborstels, zijn stuk voor stuk uniek dankzij de natuurlijke variaties in kleur en patroon van het marmer.

In een marmeren badkamer, gecombineerd met de marmeren accessoires, transformeert u uw ruimte om tot een oase van luxe en stijl, waarbij elk detail perfect op elkaar is afgestemd.

Project: Modern Marble Luxe

Project: Modern Marble Luxe

Een grandioze badkamer die allure uitstraalt dankzij de verbluffende marmerlook tegels. Dat is onze Modern Marble Luxe badkamer. Alle voorzieningen die u maar kan wensen, komen hierin terug. Het vrijstaande bad met dubbele douche zorgt in deze marmeren badkamer voor een ongeëvenaarde luxe ervaring. Laat u inspireren door deze badkamer met marmerlook.

Bekijk het gehele project

Ervaar de marmeren badkamers in ons Experience Center

Wij nodigen u graag uit in ons Experience Center waar u de elegantie en luxe van de marmeren badkamer fysiek kan ervaren. Hier kunt u in alle rust inspiratie opdoen en uw ideeën delen met de interior designers van Keizers. Zij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke wensen om uw marmeren badkamer werkelijkheid te maken.

Bezoek ons Experience Center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair