Over Keizers

Over Keizers

Van klein familiebedrijf tot luxe design experience center

Wat begon als een klein familiebedrijf in de bouwmaterialenindustrie in 1928, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vooraanstaand luxe design experience center in Oldenzaal. Onze rijke geschiedenis heeft ons gevormd tot wat we nu zijn: een toonaangevende bestemming voor badkamers en tegels van uitzonderlijke kwaliteit en stijl.

Keizers Sanitair Losser
Oude pand Keizers Sanitair & Tegels

Professioneel advies op maat

In ons experience center wordt u omringd door de nieuwste trends en verschillende stijlen op gebied van tegels en sanitair. Onze passie is om samen met de klant een droombadkamer te realiseren. Luxe maar realistische badkamers die allemaal ontwikkeld zijn door onze designers, waardoor ze stuk voor stuk exclusief en uniek zijn.

Gastvrijheid staat bij Keizers hoog in het vaandel en we zorgen tijdens het ontwerpen van uw badkamer dat u zich niet alleen thuis voelt in uw toekomstige badkamer, maar ook bij ons. Vindt u het fijn om in een gemoedelijke sfeer exclusiviteit te proeven? Dan drinken we graag samen een kop koffie met u om de eerste stap te zetten naar uw droombadkamer.

Adviesafspraak plannen
Ontdek exclusiviteit

Ontdek exclusiviteit

We houden tijdens het realiseren van uw droombadkamer de lijntjes kort en zorgen voor persoonlijke begeleiding. Onze designers zitten vol met creativiteit en exclusieve ideeën en zullen het gehele proces uw aanspreekpunt zijn. Ze helpen u van deskundig advies tot vakkundige realisatie. De norm is luxe, hoge kwaliteit en goede service. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten, van beste internationale merken en oorsprong.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Ontdek ons experience center en proef de Twentse gastvrijheid in Oldenzaal!

Bezoek ons experience center

Gerelateerde projecten

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair