Wellness

Wellness

Exclusieve prive wellness

Verken de verfijnde wereld van sauna’s, stoomcabines en spabaden met de exclusieve collectie van Keizers. Onze interior designers staan voor u klaar om samen met u de perfecte wellness ruimte te ontwerpen, waarbij alleen producten van de hoogste kwaliteit worden geleverd. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u te voorzien van niets minder dan comfort en ontspanning.

Luxe spa baden

Luxe spa baden

Ontdek de exclusieve spabaden in ons experience center en geniet van een authentieke wellnessbeleving. Deze luxe baden zijn ontworpen om u het ultieme gevoel van ontspanning te geven. Onze ervaren interior designers staan klaar om u deskundig advies te geven bij het creëren van uw eigen thuis wellness. Met persoonlijke begeleiding maken we van uw droom wellness oase werkelijkheid.

Bezoek ons Experience Center

Unieke wellness in eigen huis

Ervaar het ultieme genot van een eigen wellness in huis, een oase waarin je even kunt ontsnappen aan de realiteit. Keizers zorgt voor een tot in de puntjes uitgewerkte wellnesservaring met een scala aan opties, waaronder een luxe douche, sauna, stoomcabine en heerlijk spabad. In ons experience center kunt u het spabad ervaren, dat door zijn krachtige massage de bloedsomloop stimuleert en een diepgaande ontspanning van het spierstelsel biedt. Met talloze verstelbare jets speciaal ontworpen voor een zachte massage op de wervelkolom, rug, dijen, kuiten en voeten.

Bij Keizers zijn we experts in maatwerkoplossingen, waardoor we uw droom wellnessruimte kunnen creëren waar ontspanning en luxe naadloos samenkomen. Laat u inspireren en adviseren door ons toegewijde team en ontdek de mogelijkheden om uw eigen thuis-oase te verwezenlijken.

Adviesafspraak plannen
Spa bad in luxe wellness badkamer in achtertuin

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair