Sunshower

Sunshower

Ontdek de kracht van zonlicht en natuurlijke aanmaak van vitamine D onder uw eigen douche

Infrarood douche voor exclusieve luxe in huis

De Sunshower is er in verschillende uitvoeringen. Verkrijgbaar in zwart of wit, voor het hele lichaam of een gedeelte ervan en combinaties van zonlicht én infrarood of uitvoeringen met alleen infrarood. Afhankelijk van uw voorkeuren, kiest u eenvoudig welke Sunshower bij u past.

Sunshower douche

Sunshower douche

Iedereen kent het heerlijke gevoel van een dagje zon. Het ontspant, u voelt zich energieker en u zit beter in uw vel. Dat komt doordat zonlicht ons lichaam op twee manieren voedt en verzorgt. Zonlicht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D, wat voor iedereen onmisbaar is. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je met sunshower het hele jaar door uw vitamine D-peil op niveau kunt houden. Tegelijkertijd geeft het u energie, krijgt u een stralende huidskleur en voelt u zich beter. Daarnaast verwarmt en ontspant het infrarode licht het lichaam en verzacht het pijnlijke spieren, voor sneller herstel van de spieren na het sporten.

Sunshower combineert de kracht van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving onder de douche, waarbij je de kracht van zonlicht optimaal ervaart. Elke dag opnieuw.

UV douche voor een gezonde levensstijl

De zon is een bron van leven. Ze geeft energie en zonlicht voedt ons. Het ultraviolette licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine houdt onze weerstand op peil. De blootstelling aan zonlicht is belangrijk voor ons algehele welzijn en welbevinden. Dagelijks een lage dosis UV van de Sunshower is bewezen veilig het is onder andere belangrijk voor onderstaande punten:

  • Bron voor aanmaak van vitamine D;
  • Gunstig effect op energie niveau;
  • Positieve invloed op dag- en nachtritme;
  • Lichttherapie werkt ontstekingsremmend;
  • En voorbereiding op de zomer.

Kort gezegd is UV-licht essentieel voor veel vitale functies in ons lichaam.

Douche met infrarood: verwarmt, ontspant en verzacht spieren

Het infrarood van de Sunshower geeft het volledige infraroodspectrum af, net als natuurlijk zonlicht. Het hoge percentage korte golf straling (IR-A) zorgt voor een intensieve warmte die diep in de huid doordringt. De energie van infraroodlicht dringt door tot ons lichaam waardoor moleculen in beweging komen en zo warmte veroorzaakt. Hierdoor stijgt de lichaamstemperatuur terwijl de omgeving koel aanvoelt. Het infrarood van de Sunshower helpt onder andere bij:

  • Warmtetherapie bij rug- en nekklachten;
  • Verlichting voor reumapatiënten;
  • Sneller herstel voor sporters;
  • Dieptereiniging van de huid;
  • En gezondere bloedcirculatie.

 

Sunshower douche met rood sfeer
Sunshower douche met rood sfeer detail

Ervaar het zelf in ons experience center

Wilt u meer weten? Ons team helpt u graag verder bij het vinden van de juiste sunshower. Maak een afspraak of kom naar ons experience center.

 

Bezoek ons experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair