Tegels

Tegels

Unieke tegels voor elke ruimte

Designtegels spelen een essentiële rol bij de inrichting van uw woning. We hebben een grote verzameling luxe tegels van gerenommeerde merken met verschillende formaten en kleuren beschikbaar. Waaronder hoogwaardige Italiaanse designtegels die een exclusieve ambiance creëren. Laat u inspireren door onze veelzijdige tegel looks. Keizers biedt voor elke ruimte tegels en denkt graag met u mee.

Exclusieve design tegels

Exclusieve design tegels

In ons experience center kunt u zich onderdompelen in diverse tegelopstellingen en krijgt u persoonlijk advies van onze ervaren designers. Zij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tegel die volledig aansluit bij uw interieurwensen. Kom langs en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor uw woning.

Bezoek ons Experience Center

Luxe tegels voor elke woning

Tegels spelen een belangrijke rol bij de inrichting van uw huis. Ze zijn zeer slijtvast, eenvoudig te reinigen en geven een mooie uitstraling. Keramische tegels bieden daarnaast ook uistekende warmteoverdracht en zijn perfect te combineren met vloerverwarming of een laag termperatuursysteem. Keizers heeft een uitgebreide collectie tegels voor diverse ruimtes in uw woning. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, wellnessruimte, tuin of terras, bij ons vindt u hoogwaardige kwaliteitstegels in diverse materialen, kleuren, afmetingen en structuren.

luxe tegels in huiskamer voor een luxe uitstraling

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair