Keramische natuursteenlook tegels

Keramische natuursteenlook tegels

HomeInspiratieKeramische natuursteenlook tegels

Bij de inrichting van uw woning vervullen tegels een belangrijke rol. Ze zorgen namelijk voor de juiste uitstraling en sfeer die u wenst te creëren in zowel uw badkamer als woonruimte. Indien u een luxueuze en rustieke ambiance wilt creëren, geven wij u graag het advies om te kiezen voor keramische tegels met een natuursteenlook. Deze verzekeren u van een identieke beleving als authentieke natuursteen tegels, dankzij geavanceerde 3D-technologie lijkt het niet van echt te onderscheiden.

Moderne woonkamer met grijze keramishce natuursteen tegels
Moderne woonkamer met een blauw stoel, houten tv meubel en met grijze keramishce natuursteen tegels

Voordelen van keramische natuursteenlook

In vergelijking met natuursteen vertonen keramische natuursteenlook tegels diverse voordelen die niet onopgemerkt mogen blijven. Het voornaamste voordeel is het altijd behouden van hun oorspronkelijke allure. Dit kom met name goed tot uiting in de badkamer, waar vocht, oliën, crèmes en kalkaanslag onvermijdelijk zijn. Bij tegels van authentiek natuursteen kan vet in het oppervlak doordringen, met vervelende vlekken tot gevolg. Gelukkig wordt dit probleem volledig vermeden wanneer men kiest voor keramische tegels met een natuursteenlook. 

Een tweede waardevol aspect betreft het onderhoudsgemak van keramische tegels in vergelijking met natuurstenen tegels. Laatstgenoemde bevat namelijk kalk, wat betekent dat niet elk reinigingsmiddel geschikt is om deze optimaal te reinigen. Daarentegen bieden keramische tegels met een natuursteenlook het voordeel van een moeiteloze onderhoudsroutine.

Ten slotte mogen we niet vergeten dat keramische tegels met een natuursteenlook opmerkelijk beter bestand zijn tegen krassen. In de woonkamer hoeft u bijvoorbeeld geen enkele vrees te hebben voor krassen als gevolg van het verplaatsen van meubilair.

De mogelijkheden van keramische tegels met een natuursteenlook

De mogelijkheden van keramische tegels met een natuursteenlook

Naast vloertegels met een natuursteenlook, is het tevens bijzonder esthetisch aantrekkelijk om te kiezen voor wandtegel met dezelfde verbluffende uitstraling. En verrassenderwijs is de natuursteenlook eveneens schitterend als wastafelblad. Door dit slimme samenspel van elementen creëert u een harmonieus geheel in uw badkamer, waarbij eenheid en verfijning hand in hand gaan. De veelzijdigheid van natuursteenlook tegels, verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, formaten en texturen, stelt u in staat om uw badkamer werkelijk uniek te maken en te experimenteren met diverse mogelijkheden. Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van dezelfde tegel in uw inloopdouche en op het wastafelblad. Zo verwezenlijkt u een buitengewoon en onderscheidend effect in uw badkamerruimte, waar exclusiviteit en persoonlijkheid tot in de kleinste details tot uiting komen.

Een wellness gevoel in uw badkamer met natuursteenlook tegels

Onze selectie keramische tegels met een natuursteenlook verzekert u van een ongeëvenaarde wellnesservaring in uw badkamer. Natuursteen roept immers direct associaties op met een saunaomgeving. De natuurlijke materialen en serene kleurenpaletten dragen bij aan een atmosfeer van ultieme ontspanning. Deze ambiance kan daarnaast ook moeiteloos geïntegreerd worden in uw woonkamer door gebruik te maken van vloertegels met dezelfde natuursteenlook. Op deze wijze kunt u in iedere hoek van uw huis volledig tot rust komen en genieten van een gevoel van eenheid.

Witte natuusteenlook tegels in een badkamer
beige keramische natuursteen look tegels in een spa

Onze collectie

Wij beschikken bij Keizers over een uitgebreide collectie luxe designtegels met natuursteenlook van diverse gerenommeerde merken. In onze collectie beschikken we ook over travertin tegels welke een absolute trend zijn op dit moment. Onze hoge kwaliteit Italiaanse designtegels zorgen voor een exclusief gevoel in uw huis. Kom langs in de showroom en ervaar het zelf.

Project: Modern Serenity

Project: Modern Serenity

Deze prachtige badkamer is met zorg samengesteld door onze interior designer in nauwe samenwerking met de klant. Het streven naar een unieke badkamer met enkele gedurfde accenten stond centraal in dit project. Het verfijnde vrijstaande meubelstuk met een plafond spiegel is een ware blikvanger.

Met de wens om een serene basis te behouden, is gekozen voor een schitterende keramische tegel met de uitstraling van natuursteen, geïnspireerd door uitgehouwen kalksteen uit Sicilië. Dit Siciliaanse kalksteen is een ware lust voor het oog, verassend door de harmonie en dynamiek die dit natuurlijke materiaal uitstraalt. Met vier elegante kleurtinten en verrijkt met een uitgebreid scala aan texturen biedt dit natuursteenoppervlak een onderscheidende en tijdloze uitstraling.

De klant waardeerde daarnaast de vrijheid om de muurkleur te kunnen veranderen, waardoor er is gekozen voor een bijzonder behang, dat desgewenst vervangen kan worden door een ander dessin. Het streven naar een luxueuze ambiance in de badkamer bracht de verlichting in een cruciale positie. Bovendien is het plafond elegant zwart gemaakt, wat bijdraagt aan het gevoel van wellness.

Bekijk dit project

Ervaar de mogelijkheden in ons Experience Center

Bij Keizers Tegels & Sanitair ontwerpen wij een luxueuze en unieke badkamer geheel naar uw wensen. Hierbij vormen keramische tegels een onmisbare schakel. Niet enkel in de badkamer, maar voor elke ruimte in uw huis, en zelfs in uw tuin, zijn keramische tegels een uitstekende keuze. In ons Experience Center laten wij u graag onze uitgebreide collectie aan natuursteenlook tegels zien. Hier kunt u persoonlijk ervaren hoe lastig het is om ze te onderscheiden van authentiek natuursteen.

Ervaar de ruime collectie aan keramische tegels met een natuursteenlook in ons Experience Center!

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair