Inspiratieboek aanvragen

Inspiratieboek aanvragen

Inspiratieboek aanvragen

De binnenhuisarchitecten van Keizers hebben speciaal voor u een uitgebreide verzameling inspiratiebeelden samengevoegd, zo kunt u vanuit uw eigen huis alvast ideeën opdoen.

 

Badkamer Inspiratieboek

Laat u betoveren door onze talloze mogelijkheden en doe in alle rust inspiratie op voor uw droombadkamer of toilet met ons inspiratieboek. Hierin vindt u een selectie van diverse badkamers en stijlen, van rustiek landelijk tot elegant marmer. Heeft u specifieke ideeën? Vraag gerust, wij bieden voor elk idee een oplossing.

 

Tegel Inspiratieboek

In ons tegelinspiratieboek presenteren we een selectie van onze uitgebreide tegelcollectie. Alle diverse tegelstijlen zijn te bewonderen in ons experience center. Zoekt u naar iets bijzonders? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag!

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoon
Inspiratieboek
Bezoek ons Experience Center

Bezoek ons Experience Center

Wilt u graag persoonlijk advies in ons experience center? Onze ervaren interior designers staan klaar om u persoonlijk advies te geven en samen met u te werken aan uw droombadkamer. Laat ons uw gids zijn in het creëren van een oase van comfort, luxe en stijl.

Adviesafspraak plannen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair