Badkamers

Badkamers

Exclusieve maatwerk badkamers

Keizers is de specialist in het ontwerpen van uw badkamer voor zowel nieuwbouw als complete renovatie. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u van een complete badkamer op maat voorzien. Onze designers staan graag voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. Door een breed scala aan sanitair en ruim assortiment aan tegels wordt elke badkamer uniek. Bekijk voor inspiratie onze verschillende badkamerstijlen.

Luxe Design Badkamer

Luxe Design Badkamer

Gastvrijheid staat bij Keizers hoog in het vaandel en we zorgen tijdens het ontwerpen van uw badkamer dat u zich niet alleen thuis voelt in uw toekomstige badkamer, maar ook bij ons. Vindt u het fijn om in een gemoedelijke sfeer exclusiviteit te proeven? Dan drinken we graag samen een kop koffie met u om de eerste stap te zetten naar uw droombadkamer.

 

Bezoek ons Experience Center

Een verfijnde aanpak

Keizers houdt tijdens het realiseren van uw droombadkamer de lijntjes kort en zorgt voor persoonlijke begeleiding. Onze designers zitten vol met creativiteit en exclusieve ideeën en zullen het gehele proces uw aanspreekpunt zijn. Ze helpen u van deskundig advies tot vakkundige realisatie. De norm is luxe, hoge kwaliteit en goede service. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten, van beste internationale merken en oorsprong. Tijdens de adviesafspraken zullen de designers u meenemen aan de hand van moodboards, schetsen en 3D ontwerpen om de sfeer te bepalen. Er wordt geluisterd naar uw wensen en eisen en samen ontwerpen we de badkamer van uw dromen

Adviesafspraak plannen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2023 Keizers - Tegels & Sanitair