Design badkamers

Design badkamers

Ontdek tijdloze elegantie

HomeInspiratieDesign badkamers

Strakke lijnen, moderne kleuren en een unieke uitstraling. Dat kenmerkt een design badkamer waar luxe en comfort samenkomen. In deze badkamer is er over elk detail nagedacht waardoor het totaalbeeld exclusiviteit en luxe uitstraalt.

Uniek en modern

Uniek en modern

Een bijzondere design badkamer is een ruimte die stijlvol en functioneel is ingericht, waarbij er balans is tussen sanitaire elementen, kleur en vorm. De combinatie van hoogwaardige, luxe materialen met een trendy inrichting en strakke lijnen zorgen ervoor dat de badkamer een gevoel van luxe uitstraalt.

Oog voor detail is bij een design badkamer van groot belang. Elk aspect is belangrijk; een designradiator, LED verlichting, regendouche, wastafel en tegels. Door gebruik te maken van stijlvolle producten zorgt u voor een bijzondere en exclusieve sfeer.

Design tegels

Design tegels

Tegels mogen in een design badkamer niet ontbreken. Bij de keuze van de juiste tegels is het belangrijk dat deze luxe uitstralen en van goede kwaliteit zijn. Daarnaast moeten ze bijdragen aan het exclusieve karakter van de design badkamer. Een goede keuze zijn tegels met een aparte vorm of t Plaats deze zowel op de vloer als op de wand om een prachtig geheel te creëren. Overweeg ook het plaatsen van decor tegels, of trend tegel, in bepaalde delen van uw design badkamer. Bijvoorbeeld een gave drukke marmeren tegel. Met deze ware eye catcher voegt u iets extra’s toe aan uw design badkamer.

Design sanitair

Stijlvol en luxe design sanitair mag niet ontbreken in een design badkamer. Het zijn immers de eyecatchers die de ruimte afmaken. Kies bijvoorbeeld voor een strak badkamermeubel met greeploze lades om de strakke lijnen te behouden. Bijpassend kunt u een strakke wastafel plaatsen. De combinatie van verschillende design producten zorgt voor de luxe uitstraling.

Vergeet ook niet om op de details te letten. Accessoires met een design uitstraling spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van uw badkamer. U kunt hierbij denken aan gekleurde kranen en design spiegels.

Innovatief gebruik van materiaal

Luxe design badkamers zijn voorzien van innovatieve snufjes. Denk hierbij aan de kranen met digitale technologie. Een volgende stap is een douche WC en verlichting die zich automatisch aanpast. Op deze wijze kunt u een ruimte exact inrichten naar uw wensen. De vormgeving in een design badkamer is veelal strak, modern en elk onderdeel sluit naadloos aan.

Luxe design badkamers

Een design badkamer is uitstekend te combineren met andere badkamerstijlen. Op deze manier kunt u een stijlvol geheel creëren. Denk bijvoorbeeld eens aan het toevoegen van gouden elementen en luxe sanitair voor een luxe design badkamer.

Een andere optie is het combineren van design met wellness. In deze wellness design badkamers kunt u volledig tot rust komen na een drukke werkdag. Deze badkamers bevatten vaak een whirlpool, Sunshower of vrijstaand bad.

Design badkamers ontworpen door binnenhuisarchitecten

De basis in een design badkamer wordt gelegd door een gedurfd ontwerp. De binnenhuisarchitecten van Keizers laten zich inspireren door topontwerpers en trends. Dit resulteert in een exclusieve design badkamer met een bijzondere uitstraling. Vervolgens brengen producten van merken als Dornbracht,Casabath, Edoné en Axor hoogwaardige kwaliteit, sfeer en gemak naar uw badkamer toe.

Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u van een complete badkamer op maat voorzien. Bezoek ons Experience center in Oldenzaal en maak een afspraak met onze interieur designers. Samen creëren wij uw droombadkamer.

Bezoek ons Experience Center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair