Design badkamers

Design badkamers

Ontdek tijdloze elegantie

HomeInspiratieDesign badkamers

Design badkamer ontwerpen door binnenhuisarchitecten

De basis in een design badkamer wordt gelegd door een gedurfd ontwerp. Onze binnenhuisarchitecten laten zich inspireren door de topontwerpers van de wereld zoals Alessi en Piet Boon. Dit resulteert in een exclusieve badkamer met een bijzondere uitstraling. Vervolgens brengen producten van merken als Dornbracht, Gessi, Casabath, Antonio Lupi, Hansgrohe en Laufen hoogwaardige kwaliteit, sfeer en gemak naar uw badkamer toe.

Luxe design badkamers

Luxe design badkamers

Een bijzondere design badkamer is een ruimte die stijlvol en functioneel is ingericht, waarbij er balans tussen sanitaire elementen, kleur en vorm aanwezig is. Oog voor detail is bij een design van groot belang. Elk aspect is belangrijk; een designradiator, LED verlichting, regendouchewastafel en tegels.

Innovatief gebruik van materiaal

Luxe design badkamers zijn voorzien van innovatieve snufjes. Denk hierbij aan de kranen met digitale technologie. Een volgende stap is een douche WC en verlichting die zich automatisch aanpast. Op deze wijze kunt u een ruimte exact inrichten naar uw wensen. De vormgeving in een design badkamer is veelal strak, modern en elk onderdeel sluit naadloos aan.

Ervaar het in ons experience center

Bezoek ons experience center in Oldenzaal en maak een afspraak met onze interieur designers. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u van een complete badkamer op maat voorzien.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2023 Keizers - Tegels & Sanitair