Menu
  • Home
  • Badkamers

Luxe badkamer kranen

Kranen zijn te verkrijgen in diverse vormen, kleuren en technologieën. Naast een wastafel kraan heeft een badkamer en/of keuken kraan nog meer types. Deze types zijn een douchekraan, een bidetkraan, een badkraan, een fonteinkraan en een 3-gats thermostaatkraan voor zowel bad, douche als wastafel. Optioneel kunt u ervoor kiezen om uw badkamerkranen met uw keukenkranen te matchen. Zo kunt u alle kranen in uw huis op elkaar laten aansluiten qua design. Bedenk ook of u een inbouwkraan of opbouwkraan wilt. Een inbouwkraan is gedeeltelijk in de muur verwerkt. Een opbouwkraan vindt u bijvoorbeeld bovenop een wastafel.

Een gouden kraan maakt een luxe badkamer compleet.
Groot modern bad in lichte kamer met mozaïek
Dubbele design kranen van chroom

Elektrische kranen

Trending zijn de elektronische kranen met een digitaal systeem. Merken als Gessi, Grohe, Hansgrohe, Radomonte bieden deze innovatieve systemen aan.

Gouden luxe badkamer kranen

Design kranen in vele kleuren

Tegenwoordig kunt u kranen vinden in uiteenlopende kleuren. Het aanbrengen van een kraan kleur kan op twee diverse manieren tot stand komen. De meest voorkomende kleur techniek gebeurt door middel van dompeltechniek, zowel matte als glanzende kleuren zijn mogelijk. Hierbij moet u denken aan zwart, goud, champagne, brons, mocca en zelfs roze. De tweede techniek is PVD. Hierbij condenseert eerst een kleurlaagje, die vervolgens een vaste laag vormt op het materiaal naar keuze. PVD is krasbestendig en zorgt ervoor dat glans diep in het materiaal is verwerkt. Het is daarnaast veelal goedkoper in de aanschaf.

Moderne badkamerkraan van zwart
kraankleur mogelijkheden

Luxe kraan merken

Wij hebben een ruime keuze aan kranen, passend bij de verschillende badkamerstijlen. Kom langs in onze showroom in Oldenzaal. Hier vindt u topmerken als Jee-o, Geda, Radomonte, Dornbracht, Hansgrohe, Zuchetti Kos, Ritmonio, Samuel Heath, MGS etc.. Bekijk wat bij uw badkamer past qua vormgeving en kleur. Raadpleeg onze specialisten om voor uw bevestiging de juiste kraanonderdelen te vinden.

badkamer kraan mozaiek
designkraan badkamer

Gerelateerde artikelen

De beste douche voor uw droombadkamer? Ontdek wat bij u past!

De beste douche voor uw droombadkamer? Ontdek wat bij u past!

Aet
Fondovalle
Winckelmans
Sunshower
Pom D´or
Cleopatra
Zucchetti. Kos
Flaminia

Heeft u een vraag? Ons team helpt u graag verder!

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier
Privacy & cookieverklaringAlgemene voorwaarden

© 2023 Keizers - Tegels & Sanitair