Verwarming

Verwarming

functionaliteit ontmoet elegantie

HomeInspiratieVerwarming

Badkamer verwarming

Dankzij sanitaire ontwikkelingen zijn er volop verwarmingsmogelijkheden. Naast de warmte is vorm ook een belangrijke rol gaan spelen. Binnen de design radiatoren vindt u een veelvoud van vormen en maten. Een ideale oplossing na het douchen is het hebben van een spiegel met spiegelverwarming. Zo beslaat uw spiegel niet en creëert u extra warmte.

Badkamer design radiator kiezen

Badkamer design radiator kiezen

Het is van belang om de verwarming op de koelste plek in de badkamer te plaatsen en daarbij genoeg afstand tot de vloer te houden. Vermogen en capaciteit spelen ook een belangrijke rol bij de keuze voor een geschikte verwarming. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteitsmerken met strakke designs, duidelijke lijnen en prachtige vormgeving, waardoor u radiator uw badkamer complementeert.

Badkamer vloerverwarming

U kunt kiezen uit elektrische vloerverwarming of centrale (lage temperatuur) vloerverwarming. Elektrische verwarming in de badkamer heeft een korte opwarmtijd nodig en werkt onafhankelijk van de centrale verwarming. Zodoende kunt u de badkamer warmer maken dan andere ruimtes in uw huis.

Radiator met spiegel

Radiator met spiegel

Radiatoren kunnen op diverse mogelijkheden worden verwerkt in uw luxe badkamer. Om beslagen spiegels te voorkomen, kunt u kiezen voor een spiegel met verwarming. Deze voorkomt condens na het douchen. Ook kunt u voor een radiator met spiegel kiezen. Dit creëert een luxe uitstraling van hoge kwaliteit in uw badkamer.

Ervaar het zelf in ons experience center

Het belang van een goede verwarming in uw badkamer mag niet worden onderschat. Laat u daarom uitgebreid adviseren door onze specialisten. Bezoek ons experience center en ontdek de mogelijkheden. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte badkamer design radiator en/of vloerverwarming die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Bezoek ons experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair