Kranen

Kranen

De finishing touch van uw badkamer

Luxe badkamer kranen

Kranen zijn te verkrijgen in diverse vormen, kleuren en technologieën. Naast een wastafel kraan heeft een badkamer en/of keuken kraan nog meer types. Deze types zijn een douchekraan, een bidetkraan, een badkraan, een fonteinkraan en een 3-gats thermostaatkraan voor zowel bad, douche als wastafel. Optioneel kunt u ervoor kiezen om uw badkamerkranen met uw keukenkranen te matchen. Zo kunt u alle kranen in uw huis op elkaar laten aansluiten qua design. Bedenk ook of u een inbouwkraan of opbouwkraan wilt. Een inbouwkraan is gedeeltelijk in de muur verwerkt. Een opbouwkraan vindt u bijvoorbeeld bovenop een wastafel.

Elektrische kranen

Trending zijn de elektronische kranen met een digitaal systeem. Merken als Gessi, Grohe, Hansgrohe, Radomonte bieden deze innovatieve systemen aan. Deze innovatieve badkamerkranen bieden een hele nieuwe gebruikservaring en staan garant voor ultiem gemak en hygiëne. Met slechts een aanraking of beweging wordt het water automatisch geactiveerd, waardoor u geen fysiek contact meer hoeft te maken met de kraan. Dit is niet alleen handig en tijdbesparend, maar ook uiterst hygiënisch, vooral in drukbezochte badkamers of openbare ruimtes.

Design kranen in vele kleuren

Design kranen in vele kleuren

Tegenwoordig kunt u kranen vinden in uiteenlopende kleuren. Het aanbrengen van een kraan kleur kan op twee diverse manieren tot stand komen. De meest voorkomende kleur techniek gebeurt door middel van dompeltechniek, zowel matte als glanzende kleuren zijn mogelijk. Hierbij moet u denken aan zwart, goud, champagne, brons, mocca en zelfs roze. De tweede techniek is PVD. Hierbij condenseert eerst een kleurlaagje, die vervolgens een vaste laag vormt op het materiaal naar keuze. PVD is krasbestendig en zorgt ervoor dat glans diep in het materiaal is verwerkt.

Wit vrijstaandbad met een zilveren kraan

Luxe kraan merken

Wij hebben een ruime keuze aan kranen, passend bij de verschillende badkamerstijlen. Kom langs in ons experience centerin Oldenzaal. Hier vindt u topmerken als Jee-o, Geda, Radomonte, Dornbracht, Hansgrohe, Zuchetti Kos, Ritmonio, Samuel Heath, etc.. Wij helpen u graag bij de vormgeving en kleur.

Bezoek ons experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair