Exclusieve badkamermeubels

Exclusieve badkamermeubels

Creëer de perfecte uitstraling in uw badkamer

HomeInspiratieExclusieve badkamermeubels

Exclusieve badkamermeubels zijn onmisbaar in uw luxe badkamer. Het is namelijk de plek om spullen gemakkelijk in op te bergen waardoor uw badkamer er altijd netjes uitziet. Tevens dragen design badkamermeubels bij aan het creëren van de juiste sfeer in uw badkamer. Laat u inspireren door de diverse stijlen van badkamermeubels in ons Experience Center en ontdek uw ideale combinatie voor de ultieme badkamer beleving.

Bezoek ons Experience Center
Badkamer met een luxe bruine wastafel een grote vierkante spiegel vanaf de zijkant met het licht aan

Exclusieve badkamermeubels op maat

Wanneer u op zoek bent naar een exclusief badkamermeubel is het essentieel om eerst te weten hoeveel ruimte er beschikbaar is in uw badkamer. Exclusieve badkamermeubels zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Tevens is het goed om na te gaan hoeveel opbergruimte u nodig heeft. Wanneer u een groot gezin heeft, spreekt het voor zich dat er meer ruimte nodig is voor alle handdoeken.

Omdat badkamers in grootte en wensen kunnen verschillen, bieden wij maatwerkoplossingen aan zodat de exclusieve badkamermeubels perfect passen bij uw droombadkamer en behoeftes. Geen standaardoplossingen, maar alles op maat samengesteld voor een unieke badkamer ervaring. Onze interior designers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Plan een adviesafspraak
Luxe design badkamermeubels van hoge kwaliteit

Luxe design badkamermeubels van hoge kwaliteit

Een luxe design badkamermeubel moet voor een lange tijd mee gaan in een natte ruimte. Het is daarom belangrijk dat deze gemaakt is uit materialen van hoge kwaliteit. Wij leveren daarom alleen topmerken die bekend staan om hun duurzaamheid. Op deze manier garanderen we een lange levensduur in uw badkamer.

Wegens onze jarenlange ervaring leggen wij extra focus op belangrijke details. Denk hierbij aan push-to-open deuren, ladegeleiders en kwaliteit van de afwerklaag.

Soorten exclusieve badkamermeubels

Er is een diversiteit aan meubelen mogelijk in een badkamer; wastafelmeubels, hoge kasten, half hoge kasten, inbouwkasten, ladekasten, spiegelkasten en spiegels. Allen zijn in verschillende uitvoeringen en vormen mogelijk. Denk aan een wastafelmeubel met twee waskommen of een ladekast op pootjes, staand of juist hangend. Tevens kunt u voor combinaties kiezen, zoals een wastafel met een design badkamermeubel

Het is belangrijk dat exclusieve badkamermeubels voldoende bewegingsvrijheid bieden. Dit is waarom er verschillende dieptes beschikbaar zijn. De juiste diepte is hierbij afhankelijk van verschillende factoren zoals de beschikbare ruimte in uw badkamer.

En suite badkamer in marmerlook

Veel opbergruimte

Luxe design badkamermeubels zijn ontworpen om alle toebehoren zoals handdoeken, tandenborstels en shampoos netjes op te bergen. Zo zorgen badkamermeubels ervoor dat uw badkamer er altijd opgeruimd uitziet. Indien u behoefte hebt aan extra ruimte, kunt u kiezen voor een ingebouwde muurnis.

Marmeren wandtegels, een wastafel en een toilet in de badkamer hotel chique
Een opzetkom of wastafel

Een opzetkom of wastafel

Uw droombadkamer is niet compleet zonder opzetkom of wastafel. Beide opties kunnen geplaatst worden op een exclusief badkamermeubel. Een opzetkom, ook wel  genoemd, heeft een moderne look en zorgt voor een waar wellness gevoel in uw badkamer. Een wastafel zorgt daarentegen voor een strak geheel. Bij beide opties kunt u ervoor kiezen om ze dubbel te laten plaatsen. Zeker wanneer u de badkamer deelt met meer personen is dit een ideale optie.

Een maatwerkmeubel en spiegel met verlichting.
Luxe design badkamermeubels voor iedere badkamerstijl

Luxe design badkamermeubels voor iedere badkamerstijl

Voordat u een keuze maakt voor een exclusief badkamermeubel, is het goed om te weten welke stijl u in uw badkamer wil creëren. Badkamermeubilair bepaalt namelijk voor het grootste deel de look en feel van uw badkamer.

Indien u een industriële badkamer wenst, zijn robuuste metalen badkamermeubels met zichtbare bevestigingsmaterialen een uitstekende keuze. Voor een moderne look zijn gladde, rechthoekige design badkamermeubels met minimalistische ontwerpen een goede optie. Wanneer u een landelijke badkamer wil creëren passen houtlook badkamermeubels hier perfect bij.

Het onderhoud van exclusieve badkamermeubels

Het spreekt voor zich dat u graag wilt dat uw badkamermeubels jarenlang meegaan. Het juiste onderhoud is daarom essentieel. Om uw luxe design badkamermeubels goed te onderhouden, is het aan te raden om ze regelmatig schoon te maken. Met een zachte doek kunt u stof en vuil gemakkelijk verwijderen. Vervolgens kunt u een milde zeep en vochtige doek gebruiken.

Design badkamermeubels van verschillende merken

Bij Keizers Tegels & Sanitair werken we uitsluitend met exclusieve en luxe merken die bekendstaan om hun duurzaamheid. Ons assortiment van exclusieve badkamermeubels bestaat uit merken als Edoné, Casabath, Primabad en Looox.

Ervaar het zelf in ons experience center

In ons Experience Center kunt u in alle rust onze exclusieve badkamermeubels bekijken en inspiratie opdoen voor uw droombadkamer. Onze interior designers bespreken hier ook graag uw wensen en behoeftes voor de juiste luxe design badkamermeubels voor uw badkamer.

Bezoek ons experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair