Badkamermeubels

Badkamermeubels

Creëer een luxe spa-gevoel met de juiste badkamermeubels

HomeInspiratieBadkamermeubels

Badkamermeubel op maat

Creëer de perfecte uitstraling van uw badkamer met onze uitgebreide selectie badkamermeubels. Keizers Tegels & Sanitair heeft een breed scala aan maatwerkopties beschikbaar. Kom langs in ons experience center in Oldenzaal en laat u inspireren door de diverse stijlen van badkamermeubels. Ontdek uw ideale combinatie voor de ultieme badkamerbeleving.

Luxe design badkamermeubels van hoge kwaliteit

Luxe design badkamermeubels van hoge kwaliteit

Een badkamermeubel moet voor een lange tijd mee gaan in een natte ruimte. Wij leveren daarom alleen topmerken die bekend staan om hun duurzaamheid. Op deze manier garanderen we een lange levensduur in uw badkamer. Wegens onze jarenlange ervaring leggen wij extra focus op belangrijke details. Denk hierbij aan push-to-open deuren, ladegeleiders en kwaliteit van de afwerklaag.

Moderne, klassieke en industriële badkamermeubels

Badkamermeubilair bepaalt voor het grootste deel de look van uw badkamer. U kunt kiezen voor een klassiek, modern, luxe en industriële look. Het merk Edoné biedt bijvoorbeeld een echt houten oplossing in de vorm van solid wood of juist eikenfineer. Een industriële look bereik u door HPL met staal te combineren. Onze binnenhuisarchitecten staan klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Adviesafspraak plannen
Een maatwerkmeubel en spiegel met verlichting.
Bijpassend interieur

Bijpassend interieur

Een badkamer heeft een diversiteit aan meubelen; wastafelmeubels, hoge kasten, half hoge kasten, inbouwkasten, ladekasten, spiegelkasten en spiegels. Combinaties zijn ook mogelijk, zoals een wastafel met een badkamermeubel. Deze kunt u zelf samenstellen of samen met onze binnenhuis architecten. Omdat badkamers in grootte en wensen kunnen verschillen, bieden wij maatwerkoplossingen aan om perfect aan uw behoeften te voldoen. Geen standaardoplossingen, maar alles op maat samengesteld voor een unieke badkamerervaring.

Veel opbergruimte

Badkamermeubelen zijn ontworpen om alle toebehoren zoals handdoeken, tandenborstels en shampoos netjes op te bergen. Bij gebrek aan ruimte of behoefte aan extra ruimte is een ingebouwde muurnis ook geschikt. Om een duidelijke stijl te creëren, raden wij u aan om u te laten adviseren door onze binnenhuisarchitecten.

Ervaar het zelf in ons experience center

Wilt u ook een uniek badkamermeubel in uw badkamer? Maak dan een afspraak of kom naar ons experience center. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste bad.

Bezoek ons experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair