Menu
  • Home
  • Badkamers

Badkamer verwarming

Dankzij sanitaire ontwikkelingen zijn er volop verwarmingsmogelijkheden. Naast de warmte is vorm ook een belangrijke rol gaan spelen. Binnen de design radiatoren vindt u een veelvoud van vormen en maten. Een ideale oplossing na het douchen is het hebben van een spiegel met spiegelverwarming. Zo beslaat uw spiegel niet en creëert u extra warmte.

Design verwarming tegen grijze wand
Design verwarming hoog op wand
badkamer verwarming tegen wand

Badkamer design radiator kiezen

Het is van belang om de verwarming op de koelste plek in de badkamer te plaatsen en daarbij genoeg afstand tot de vloer te houden. Vermogen en capaciteit spelen ook een belangrijke rol bij de keuze voor een geschikte verwarming. Laat u goed adviseren door specialisten. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van een passende badkamer design radiator en/of vloerverwarming.

multifunctionele verwarming inclusief handdoekrek in het groen

Badkamer vloerverwarming

U kunt kiezen uit elektrische vloerverwarming of centrale (lage temperatuur) vloerverwarming. Elektrische verwarming in de badkamer heeft een korte opwarmtijd nodig en werkt onafhankelijk van de centrale verwarming. Zodoende kunt u de badkamer warmer maken dan andere ruimtes in uw huis.

handdoek verwarmer
Design radiator onherkenbaar tussen badkamerdecoratie

Design radiatoren

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteitsmerken als Vasco, Instamat en Magnum. Strak design, duidelijke lijnen en prachtige vormgeving, waardoor u radiator uw badkamer complementeert.

Radiator met spiegel

Radiatoren kunnen op diverse mogelijkheden worden verwerkt in uw luxe badkamer. Om beslagen spiegels te voorkomen, kunt u kiezen voor een spiegel met verwarming. Deze voorkomt condens na het douchen. Ook kunt u voor een radiator met spiegel kiezen. Dit creëert een luxe uitstraling van hoge kwaliteit in uw badkamer.

Gerelateerde artikelen

De beste douche voor uw droombadkamer? Ontdek wat bij u past!

De beste douche voor uw droombadkamer? Ontdek wat bij u past!

Heeft u een vraag? Ons team helpt u graag verder!

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier
Privacy & cookieverklaringAlgemene voorwaarden

© 2023 Keizers - Tegels & Sanitair