Menu

Blikvanger

Een wastafel is een echte blikvanger en bepaalt grotendeels het uiterlijk van uw badkamer. Daarom is er een grote diversiteit aan vormen, kleur, materiaal en afmetingen. Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u wastafels in elke mogelijke stijl en maat.

Design wastafels

De wastafel is bepalend voor de uitstraling van de badkamer ruimte. Denk goed na over de breedte en kleur. Een wastafel kan bestaan uit een wastafelblad of uit een losse opzet kom, die te plaatsen is op een onderkast of frame. Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor een staande wastafel. Bij een kleine badkamer kunt u beter kiezen voor een klein badkamermeubel. Het badkamermeubel kunt u extra sfeer geven door te kiezen voor een hout effect of ander materiaal.
Laat u zich verrassen in onze showroom door bijzonder combinaties en verrassende opstellingen. Denk hierbij aan een doorlopend wastafelblad, dat van muur tot muur loopt.

Bepaal de ruimte

Heeft u een groot gezin of wilt u veel ruimte rondom uw wastafel plaats? Kies dan voor een dubbele wastafel of een lange wastafel plek. Deze trend ziet u bij veel moderne badkamers waarbij iedereen zijn of haar eigen waskom heeft. Zo staat u elkaar nooit in de weg. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor twee losse bakken of één geheel. Daarnaast zijn geïntegreerde waskommen eenvoudig te reinigen.

Accessoires vergroten het gemak

Voeg extra accessoires toe op de wastafel plek zoals een zeepdispenser, glashouder, föhnhouder, handdoekhouder, make-up spiegels en meer. Voor extra opbergruimte kunt u kiezen voor inbouwnissen naast de spiegel. Accessoires zorgen voor een extra stijl verrijking van uw badkamer en vergroten tevens uw gemak.

Wastafelkranen

Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u alle soorten kranen, waaronder inbouw wastafelkranen, elektrische wastafelkranen, design kranen, die bijvoorbeeld uit het plafond komen. Afhankelijk van het type wastafel en de ruimte die het mag innemen, kunt u kiezen uit een grote diversiteit van kranen. Het is ook mogelijk om water te besparen door te kiezen voor een drukknop of speciaal ontwikkelde kranen, die hierop inspelen. Vergeet de ontkalker niet (voorkomt kalkaanslag) en zorgt voor minder onderhoud.

Een kraan hoeft niet te spetteren. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen wij uw wastafel inrichten met de juiste hoek graden, terugslag en perlator om opspatten te voorkomen.

Vorm en merk

Materiaal van een wastafel loopt uiteen; RVS, corian (solid surface), keramiek, mineraalmarmer, beton en natuursteen. Bezoek onze showroom in Overijssel en vindt merken als Alape, Laufen, Sphinx, Catalano, Duravit, Edoné, Casabath, Thebalux, Primabad, Looox, Cosmic, Imperatori en onze maatwerkafdeling.

Wilt u meer weten? Ons team helpt u graag verder!

afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 60a
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten

Privacy & cookieverklaring

© 2019 Keizers - Tegels & Sanitair