Keramische marmerlook tegels

Keramische marmerlook tegels

HomeInspiratieKeramische marmerlook tegels

Marmer is een duurzaam en stijlvol natuursteen dat al jarenlang een populair materiaal is voor vele interieurs. De prachtige aardetinten en uiteenlopende patronen zorgen voor een exclusieve uitstraling in uw woning. In de verschillende badkamer ontwerpen van Keizers Tegels & Sanitair komen keramische tegels met een marmerlook terug. Dankzij geavanceerde 3D-technologie verzekeren de tegels u van een identieke beleving als authentieke marmeren tegels.

Imperatori Moonless marmerlook wandtegel bovenaanzicht slaapkamer
Imperatori Moonless marmerlook wandtegel in slaapkamer

Voordelen van keramische tegels met een marmerlook

Keramische tegels met een marmerlook beschikken in vergelijking met authentiek marmer over diverse voordelen die niet onopgemerkt mogen blijven. Het voornaamste voordeel is dat keramische tegels minder kwetsbaar zijn. De oorspronkelijke allure wordt altijd behouden. Dit komt met name goed tot uiting in de badkamer en keuken waar vocht, zeep, oliën en crèmes onvermijdelijk zijn. Bij tegels van echt marmer kan vet in het oppervlak doordringen, met als gevolg vervelende vlekken en verkleuringen die er niet meer uitgaan. Dit probleem wordt gelukkig volledig vermeden wanneer u kiest voor keramische tegels met een marmerlook.

Een tweede waardevol aspect betreft de mogelijkheid om keramische tegels te combineren met vloerverwarming. In vergelijking met echt marmer, zijn keramische tegels sneller opgewarmd. Dit zorgt niet alleen voor meer wooncomfort, maar maakt keramische tegels met een marmerlook een duurzamer materiaal.

Ten slotte mogen we niet vergeten dat keramische tegels met een marmerlook opmerkelijk beter bestand zijn tegen krassen. Wanneer u de marmerlook tegels bijvoorbeeld in uw woonkamer toepast, hoeft u geen enkele vrees te hebben voor krassen als gevolg van het verplaatsen van meubilair.

De mogelijkheden van een keramische marmerlook tegel

De mogelijkheden van een keramische marmerlook tegel

Keramische tegels met een verfijnde marmerlook vertonen niet enkel buitengewone elegantie in de badkamer, maar dragen bij aan een sublieme uitstraling in de keuken of woonkamer. Door de marmerlook toe te passen, kan men op diverse locaties in de woning een prachtig decoratieve wand creëren, bijvoorbeeld achter de televisie of in de gang. Door dit slimme samenspel van wandtegels creëert u een harmonieus geheel in uw woning.

Exclusiviteit en persoonlijkheid zijn daarnaast tot in de kleinste details te uiten door te experimenteren met diverse mogelijkheden. Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van dezelfde badkamertegel met marmerlook in uw inloopdouche en op het wastafelblad.

Een unieke uitstraling in uw badkamer met marmerlook tegels

De veelzijdigheid van marmerlook tegels, verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, formaten en texturen, stelt u in staat om uw badkamer werkelijk uniek te maken. Kies bijvoorbeeld voor donkere en effen kleuren wanneer u een warme uitstraling en een oase aan rust wenst in uw badkamer. Dankzij de verbluffende structuren en levendige aders is geen enkele keramische tegel met marmerlook hetzelfde.

Het gevoel van luxe en elegantie dat marmer uitstraalt, zorgt daarnaast voor een ongeëvenaard wellnessgevoel in uw badkamer. Deze ambiance kan ook moeiteloos geïntegreerd worden in uw woonkamer en keuken door gebruik te maken van vloer- en wandtegels met dezelfde marmerlook. Op deze wijze kunt u in iedere hoek van uw huis genieten van een gevoel van eenheid.

Marmerenlook wandtegel achter keukenblok
Imperatori Reale marmerlook tegel close up details

Onze collectie keramische marmerlook tegels

Wij beschikken bij Keizers over een uitgebreide collectie designtegels van diverse gerenommeerde merken. De hoge kwaliteit Italiaanse designtegels geven u een exclusief gevoel in uw huis. Ervaar het zelf bij ons in de showroom.

Project: Marble Majestic

Project: Marble Majestic

Deze prachtige en suite badkamer, gecreëerd door interior designer Thomas, is een perfect voorbeeld van hotelchique. Het design is buitengewoon en voorzien van luxe functionaliteiten. Met zijn natuurlijke tinten en fantastische marmeren tegels, aangevuld met gouden accenten, ademt deze badkamer luxe uit. Het is een oase van rust en comfort waar u ‘s ochtends heerlijk uit bed stapt om vervolgens onder de douche of in bad te stappen. 

Thomas heeft bij het ontwerpen van deze badkamer de wensen van de klant in acht genomen. De klant verlangde naar een luxueuze en comfortabele sfeer, waarin slapen, een walk-in closet en een bad in één ruimte werden geïntegreerd. Het gebruik van bruin marmer en gouden accenten draagt bij aan de gewenste uitstraling van luxe. Om een naadloos effect te bereiken, zijn grote marmeren platen gebruikt in plaats van kleinere tegels met voegen. De keramische tegels met marmerlook hebben prachtige aderen die nauwelijks van echt marmer te onderscheiden zijn.

Bovendien is er veel aandacht besteed aan privacy, met de douche en het toilet achter rookglas. Dit zorgt voor een geluidsarme omgeving, waardoor er minder verstoring wordt ervaren wanneer men zich in bed bevindt.

Bekijk dit project

Ervaar de keramische tegels met een marmerlook in ons Experience Center

Bij Keizers Tegels & Sanitair ontwerpen wij een luxueuze en unieke badkamer geheel naar uw wensen. Hierbij vormen keramische tegels met marmerlook een onmisbare schakel. Niet enkel in de badkamer, maar voor elke ruimte in uw huis, en zelfs in uw tuin, zijn keramische tegels een uitstekende keuze. In ons Experience Center laten wij u graag onze uitgebreide collectie aan marmerlook tegels zien. Hier kunt u persoonlijk ervaren hoe lastig het is om ze te onderscheiden van echt marmer.

Bezoek ons Experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair