Klassieke badkamers

Klassieke badkamers

De charme van klassieke badkamers

HomeInspiratieKlassieke badkamers

De neoklassieke badkamerstijl is erg geliefd. Deze stijl combineert een authentieke en romantische sfeer met moderne gemakken, waarbij moderne elementen, strakke lijnen en klassieke afwerkingen samenkomen. Een prachtig voorbeeld is een klassiek badkamermeubel van hout met een klassieke touch.

De perfecte klassieke badkamer

De perfecte klassieke badkamer

Chique, tijdloos, details, sfeervol en zachte kleuren. Als u een voorliefde heeft voor klassieke, authentieke stijlen, zullen deze woorden zeker uw aandacht trekken. Er heerst soms het idee dat klassiek design saai kan zijn, maar niets is minder waar. Klassieke badkamers stralen tijdloosheid uit en zijn tegelijkertijd rijk aan gedetailleerd sanitair. Bovendien bestaan er diverse vormen van klassieke badkamers, zoals neoklassiek, renaissance, eclectisch klassiek, jugendstil en modern klassiek.

Waan u in een Engels tijdperk

Een klassieke badkamer met Engelse stijl inrichting krijgt u door natuurlijke materialen en nostalgische elementen toe te voegen. Denk hierbij aan een vrijstaand bad, houten meubilair op smalle voetstukjes, ronde spiegels, 3-gats kranen en radiatoren met een klassieke uitstraling. Daarnaast kunt u ook kiezen voor badkamer behang. Dit waterbestendige behang geeft uw badkamer een woonkamer sfeer. Tevens kunt u dit behang laten afwerken met bijbehorende klassieke opzet- en afwerkplinten.

Klassieke kranen

Een klassieke kraan zoals de populaire 3-gats kraan maakt uw badkamer compleet. Deze is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en kraan kleuren, van nickel tot old iron en messing.

klassieke-badkamer

Klassieke badkamer stijlen

Er zijn veel klassieke badkamerstijlen zoals eclectisch klassiek, neoklassiek, renaissance en jugendstil. Neoklassiek is een populaire badkamerstijl. Het is een combinatie van een authentieke en romantische sfeer met een mix van moderne elementen en hedendaagse gemakken, meestal in de basiskleuren wit en zwart. Deze stijl kunt u toepassen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een vrijstaand bad, ronde spiegels met een chique omlijsting, waterbestendig badkamer behang of houten meubilair op smalle voetstukjes

Moderne klassieke badkamer

Moderne klassieke badkamer

Wanneer u liever een moderne klassieke badkamer opstelling prefereert, kunnen wij u ook helpen. Wat modern en klassiek gemeen hebben is dat ze beide een tijdloze uitstraling hebben. Dit kunt u dus perfect combineren met elkaar. Denk hierbij aan strakke lijnen en veel glas met daarbij bijvoorbeeld een vrijstaand bad en sanitair met veel details.

U kunt uw klassieke moderne badkamer helemaal afmaken met de juiste accessoires. Denk hierbij aan sierlijke handdoekhaakjes, klassieke schilderijen of een mooie kroonluchter lamp. Typerende kleuren voor een klassieke badkameraccessoires zijn dan ook koper, goud of messing.

Uw badkamer op maat gemaakt

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sanitaire industrie kunnen wij uw gewenste stijl op de juiste wijze vertalen in uw droombadkamer. Een klassieke inrichting begint bij een goede planning. Maak een afspraak met één van onze interieurdesigners en bezoek ons experience center in Oldenzaal. Onze adviseurs kunnen een complete badkamer voor u op maat maken en inrichten op basis van uw wensen en behoeften.

Bezoek ons Experience Center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2023 Keizers - Tegels & Sanitair