Menu
  • Home
  • Badkamers

Luxe wellness douche

Ervaar het nieuwe douchen. High-end wellness doucheoplossingen die u een unieke douche-ervaring geven. De aangepaste ‘Signature Treatments’ combineren verlichtings- en geurscenario’s met krachtige sprays om lichaam en geest te verjongen.

 

Aquamoon ATT

Water, licht, energie – AQUAMOON is een individuele douche-ervaring in een nieuwe dimensie. Een heiligdom waarmee u opnieuw contact maakt met uw zintuigen.

Het is een unieke interieuroplossing die perfect integreert in uw plafond. Wanneer u omhoog kijkt ontvouwt zich een speciaal diepte-effect: een verborgen lichtstrook creëert een gevoel van oneindigheid.

Drie verschillende uitvoeringen

De Aquamoon is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: De uitvoering Rainmoon biedt een unieke regenervaring met de Tempest- en Aqua circle-sprays, deze hebben een laag verbruik en geïntegreerde verlichtingsfunctie. Daarnaast is de aquamoon uitgerust met een extra spray: Queen’s collar, deze modus combineert water en licht voor pure gelukzaligheid.

Tot slot is de Aquamoon ATT ook verkrijgbaar met een vierde spray: Embrace. Het tilt de douche-ervaring naar een volledig nieuw niveau en beschikt over Signature Treatments, een combinatie van vooraf ingestelde waterchoreografieën, veelkleurig licht en geuren.

Massage douche

De Vertical Shower combineert verschillende sprays om een unieke ervaring met water te creëren. De massagedouche biedt tal van ontspannende en gezondheidsbevorderende waterbehandelingen in uw eigen badkamer – van nekmassage tot rugmassage.

Ligdouche

Ervaar met de Horizontal Shower een watermassage en het ultieme gevoel van welzijn. Liggend op uw buik of op uw rug biedt de innovatieve ligdouche een compleet nieuw gevoel van wellness en ontspanning – spanning wordt verlicht en de dagelijkse stress wordt weggespoeld.

Regendouche

De Comfort Shower combineert intensieve regeneratie met een hoog niveau van comfort. De innovatieve hydrotherapiedouche combineert de regendouche en de waterval met Pearlstream: oftewel een natuurlijke waterval die zachtjes de schouder- en nekgebieden bedekt.

 

Hemeldouche

Het is zoals douchen onder de open hemel. Geïnspireerd door weersverschijnselen in de natuur, verlevendigt deze unieke luxe douche de zintuigen door het samenspel van regen, mist, verlichting en geuren. De royale regendouche brengt de natuur in uw badkamer of spa.

 

Wilt u ook uw eigen wellness in huis?

Neem dan contact met ons op voor vragen of kom naar onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste wellness douche voor u.

Ervaar het zelf in
ons experience center

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier
Privacy & cookieverklaringAlgemene voorwaarden

© 2022 Keizers - Tegels & Sanitair