Luxe baden

Luxe baden

Een oase van rust en luxe in uw badkamer

HomeInspiratieLuxe baden

Luxe ligbaden

Een luxe ligbad is de ‘eyecatcher’ in iedere badkamer. Niet alleen zorgt het voor de juiste sfeer, een luxe bad wordt ook steeds meer gezien als een manier van ontspanning. Niets is fijner dan na een lange, stressvolle dag te relaxen in een warm luxe bad.

Luxe baden geschikt voor elke ruimte

Luxe baden geschikt voor elke ruimte

De keuze voor het juiste luxe ligbad voor uw badkamer is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Zo zijn inbouwbaden ideaal voor een kleinere badkamer. Wanneer u gezegend bent met een grote badkamer, is een vrijstaand bad een uitstekende keuze.

Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u verschillende soorten en maten luxe baden. Dankzij de diversiteit aan vormgeving en sanitaire ontwikkelingen hebben wij een breed scala aan mogelijkheden, zoals vrijstaande baden, hoekbaden, whirlpools en transparante baden.

 

Inbouwbaden

Inbouwbaden worden direct tegen de muur geplaatst en nemen minder ruimte in beslag dan vrijstaande baden. Hierdoor zijn inbouwbaden zeer geschikt voor elke soort badkamer. Tevens passen ze goed bij elke badkamerstijl dankzij de tegelwand die het inbouwbad omringt.

Kies hierbij voor dezelfde wand- of vloertegels als in de rest van uw badkamer voor een esthetisch aantrekkelijk geheel. Een andere optie is om te kiezen voor een bijzondere décor tegel of om het inbouwbad volledig te betegelen met mozaïek. Zo zorgt u ervoor dat het bad een echte eyecatcher wordt.

Vrijstaande baden

Een vrijstaand bad geeft uw badkamer een moderne en exclusieve uitstraling. Dit type komt het beste tot zijn recht wanneer deze in het midden van de ruimte of bij het raam wordt geplaatst. Hierdoor oogt uw badkamer namelijk ruimer.

Naast vrijstaand kunt u ook kiezen voor semi-vrijstaand. Deze luxe baden zijn eenvoudig te reinigen en bieden nog steeds de exclusieve sfeer van een vrijstaand bad.

Luxe hoekbaden

Hoekbaden zijn ruimte oplossers die optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte en daarom uitermate geschikt voor kleine badkamers. Ze bieden een vrijstaand gevoel, maar hebben alle gemakken van een inbouwbad. Daarbij geven ze nog genoeg luxe mogelijkheden, zoals een whirlpool hoekbad of een ergonomisch hoekligbad. Dankzij de vormgeving kunt u ook veel badkameraccessoires kwijt door deze op de badrand te plaatsen. Voor een minimalistische look kunt u kiezen voor een muurnis boven uw badkuip.

Whirlpools

In een whirlpool, ook wel bekend als bubbelbad of spabad, wordt er met waterjets een ware watermassage gecreëerd. Deze werkt ontspannen voor uw lichaam waardoor u na een lange, drukke dag weer helemaal tot rust kunt komen. Een whirlpool is daarom ook een rijke toevoeging aan uw badkamer.

Transparante baden

Een transparant bad, ook wel Solid Frosted bad genoemd, is een recente trend en een ware eye catcher in iedere badkamer. Deze bijzondere baden combineren een luxueus design met een hoogwaardige afwerking. Dankzij de speciale behandeling van de buitenkant hebben transparante baden een matte uitstraling. Voor een verbluffend geheel in uw badkamer kunt u een transparant bad combineren met een bijpassende Solid Frosted waskom.

Verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren

De luxe baden van Keizers worden gemaakt van verschillende materialen zoals Acryl, Solid Surface (mat) of Mineral Stone. Kleurbaden zijn hierbij trending en kunnen in elke gewenste kleur worden vervaardigd, zoals zwart en goudkleur.

Acryl

Acryl is een hoogwaardige kunststof met een oppervlak dat glad, naadloos en poriënvrij is. Hierdoor is het materiaal gemakkelijk schoon te houden door na gebruik het bad droog te maken met een zachte doen.

Solid Surface

De betekenis van Solid Surface is letterlijk “duurzaam oppervlaktemateriaal”. Dit materiaal is een mix van speciaal harsen met minerale vulstoffen op aluminiumbasis. Dit resulteert in een homogeen, niet poreus en hygiënisch materiaal. Solid Surface is door en door gekleurd, zeer sterk, brandwerend, massief, vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast heeft dit materiaal een luxe uitstraling door het matte oppervlak.

Mineral Stone

Mineral stone is een massief gegoten materiaal en bestaat uit een samenstelling van marmerstof en harsen, waardoor er materiaal ontstaat dat zeer homogoon, niet poreus en hygiënisch is. Om het oppervlak te verdichten wordt er een gel-coat gebruikt die sterker is dan Acryl. Dit zorgt voor een strakke robuuste uitstraling. Dit materiaal kunt u schoonhouden door het luxe bad na gebruik af te nemen met een zachte, niet schurende doek en door vlekken zo snel mogelijk te verwijderen.

Luxe ligbaden van verschillende merken

Bij Keizers Tegels & Sanitair werken we uitsluitend met exclusieve en luxe merken van hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit luxe baden van merken als Luca, Riho, Treesse en Novellini. Hun kenmerkende luxe en klassieke uitstraling geeft karakter aan iedere badkamer.

 

Badkamer en suite inspiratie

Ervaar de luxe baden in ons Experience Center

Wanneer u graag fysiek de luxe ligbaden van Keizers wil ervaren, nodigen wij u van harte uit in ons Experience Center. Hier kunt u in alle rust inspiratie opdoen voor het perfecte luxe bad voor uw badkamer. Daarnaast staan onze interior designer voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij de juiste keuze.

Bezoek ons Experience Center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair