Baden

Baden

Een oase van rust en luxe in uw badkamer

Luxe ligbaden

Het nemen van een bad wordt steeds meer gezien als een manier van ontspanning. Vooral na een stressvolle dag is het relaxen in een bad geen overbodige luxe.

Half vrijstaand bad, ergonomisch ligbad of een hoekbad

Half vrijstaand bad, ergonomisch ligbad of een hoekbad

Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u verschillende soorten baden. Heeft u interesse in een vrijstaand bad, een whirlpool, een ligbad, een hoekbad, een half vrijstaand bad, een hot tub of een badkuip op pootjes? Dankzij de diversiteit aan vormgeving en sanitaire ontwikkelingen hebben wij een breed scala aan mogelijkheden.

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad geeft uw badkamer een exclusieve uitstraling. Dit type komt het beste tot zijn recht wanneer deze in het midden van de ruimte of bij het raam wordt geplaatst. Merken als Riho, Imperatori, Sealskin, Aquamass, Victoria & Albert, Treesse, Bette en Duravit bieden volop keuze in vrijstaande baden. Hun kenmerkende luxe en klassieke uitstraling geeft karakter aan iedere badkamer. Zoekt u een stijl dat meer richting het begin van 20e eeuw neigt? Dan is het merk Victoria & Albert een geschikte keuze.

Naast vrijstaand kunt u ook kiezen voor semi-vrijstaand. Deze badkuipen zijn eenvoudig te reinigen en bieden nog steeds een exclusieve sfeer.

Hoekbaden

Hoekbaden zijn ruimte oplossers en daarom uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Ze bieden een vrijstaand gevoel, maar hebben alle gemakken van een inbouwbad. Daarbij geven ze nog genoeg luxe mogelijkheden, zoals een whirlpool hoekbad of een ergonomisch hoekligbad. Dankzij de vormgeving kunt u ook veel badkameraccessoires kwijt door deze op de badrand te plaatsen. Voor een minimalistische look kunt u kiezen voor een muurnis boven uw badkuip.

Een badkuip kan bestaan uit diverse materialen, waaronder acryl, solid surface (mat), staal, emaille en lavasteen (monolith). Kleurbaden zijn trending en kunnen in elk gewenste kleur worden vervaardigd, zoals zwart en goudkleur.

Ervaar het zelf in ons experience center

Wilt u ook eenheerlijk ligbad in uw badkamer? Maak dan een afspraak of kom naar ons experience center. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste bad.

Bezoek ons experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair