Luxe hotel Badkamers: Landhuishotel De Bloemenbeek

Luxe hotel Badkamers: Landhuishotel De Bloemenbeek

Een Luxueuze Beleving voor elke Gast

HomeInspiratieLuxe hotel Badkamers: Landhuishotel De Bloemenbeek

Keizers staat niet alleen klaar voor particulieren, maar renoveert ook restaurants, hotels, discotheken, bioscopen en bars. U kunt ons sanitair en tegels vinden op meerdere plekken in Nederland en zelfs in Zweden. Een welbekend project van Keizers is het schitterende Landhuishotel De Bloemenbeek.

Landhuishotel De Bloemenbeek

Bloemenbeek is een internationaal gerenommeerd landhuishotel gelegen op een 5 hectare groot landgoed, vermaard restaurant met 1 Michelinster en SVH meesterkok. Bloemenbeek koestert de wens om haar gasten te verwennen met ongekende hoffelijkheid, vakmanschap, voortreffelijke service en uitmuntende faciliteiten, zodat zij de ware essentie van Twentse gastvrijheid kunnen ervaren.

Luxe hotel badkamers

Luxe hotel badkamers

De stijlvolle en warme ambiance van het hotel, samen met haar welgemeende gastgerichte service, vormen de leidraad die consequent wordt gevolgd in elk aspect van het ontwerp. Als gevolg van de geleverde kwaliteit, is Bloemenbeek een terugkerende klant geworden van Keizers. Ook dit jaar krijgt Keizers de eer om betrokken te zijn bij de renovatie van de luxe hotel badkamers, waarbij de volledige focus ligt op de wensen van Bloemenbeek en de verscheidenheid aan gasten met hun eigen specifieke voorkeuren. Bloemenbeek beschikt namelijk over verschillende kamertypes, elk met een uniek concept.

Keizers expertise in maatwerk komt keer op keer tot uiting in de badkamers van Bloemenbeek. Er is gestreefd naar een sfeervolle en warme ambiance, waarbij de badkamers een gevoel van luxe moeten uitstralen. Een hotel chique badkamer waar de klant zich thuis voelt maar die volledig aansluit bij het interieur van Bloemenbeek.

Speciaal tegelwerk

Speciaal tegelwerk

De prachtige tegels die zijn geleverd, zijn exclusief en tegelijkertijd zeer toegankelijk voor een breed publiek. De kleur van de tegels varieert van elegante grijstinten tot weelderig beige. Met de adering die subtiel in het oppervlak van de tegel is verwerkt, heeft deze tegel een unieke uitstraling.

De ruimte optimaal benutten

Om de ruimte optimaal te benutten, is het meubilair op maat gemaakt. Elk element is zorgvuldig gekozen en ontworpen om een gevoel van verfijning en comfort te bieden. Het maatwerkmeubilair vormt een naadloze aanvulling op de algehele sfeer van luxe in de badkamers. Naast het creëren van een sfeervolle inrichting, wordt er rekening gehouden met anti-slip waardes en het onderhoud van de hotel chique badkamer. De gebruikte materialen moesten duurzaam zijn, maar ook snel en gemakkelijk vervangbaar.

Een uniek ontwerp door Keizers

Keizers geeft niet alleen particulieren maar ook horeca gelegenheden doormiddel van tegels of sanitair de juiste uitstraling. Wanneer het aankomt op het meedenken over inrichting en interieur, bent u bij Keizers aan het juiste adres. We nemen uw wensen en de mogelijkheden voor uw bedrijf zorgvuldig in overweging en leveren maatwerk dat nauwkeurig uw visie vertaalt naar een gaaf ontwerp. Bij Keizers begrijpen we het belang van het afstemmen van de inrichting op de doelgroep, functie en het concept van uw bedrijf. Tijdens het ontwerpproces streven we naar de perfecte harmonie tussen materialen en kleuren. Keizers staat bekend om de unieke ontwerpen dat precies past bij de wensen van de klant.

Bezoek ons Experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair