Hotel Chique badkamer

Hotel Chique badkamer

Het gevoel van een 5-sterrenhotel

HomeInspiratieHotel Chique badkamer

Stelt u zich voor dat u elke ochtend wakker wordt in een 5-sterrenhotel. Deze beleving kan thuis worden gerealiseerd met een hotel chique badkamer. Van de kleurenpaletten tot de verlichting, en van de accessoires tot het materiaalgebruik, elk detail is nauwgezet overwogen in een hotel chique badkamer. Het is de perfecte balans tussen warmte en luxe. Ontdek inspiratie voor een badkamer in hotel chique stijl.

Een badkamer hotel chique

Zoals de naam al verraadt heeft de hotel chique badkamer de luxueuze uitstraling van een badkamer in een 5-sterrenhotel. Met de looks van een design badkamer, maakt een badkamer met hotel chique stijl gebruik van duurzame materialen, een minimalistisch design en luxe items. Denk hierbij aan een grote inloopdouche of een rustgevend ligbad.

In een hotel chique badkamer ontbreekt het vaak aan daglicht. In combinatie met donkere keramische tegels voelt de ruimte toch gezellig aan. Ook mag de functionaliteit van de hotel chique badkamer niet vergeten worden. Een badkamer in een hotel is immers nooit rommelig. Er ligt bij de badkamer met hotel chique stijl daarom een focus op opbergruimtes en luxe producten.

Vraag ons badkamer inspiratieboek aan

De kleuren in een hotel chique badkamer

Een hotel chique badkamer kenmerkt zich door de warme en donkere kleuren die worden gebruikt, zoals zwart, donkergroen of donkerblauw. De warme uitstraling kunt u aanvullen met accentkleuren als koper, messing, goud of marmerlook. Laat deze accentkleuren terugkomen in kranen of het badkamermeubel om uw ruimte naar een chiquer en hoger niveau te tillen. Het beste kunt u felle kleuren en zachte pasteltinten vermijden. Deze zullen te speels en fris zijn voor een badkamer met hotel chique stijl.

De elementen van een hotel chique badkamer

De elementen van een hotel chique badkamer

In een badkamer hotel chique mogen technologische snufjes niet ontbreken. Plaats bijvoorbeeld een waterbestendig tv-scherm om al douchend of badderend uw favoriete serie en films te kijken, elektronische kranen met bewegingssensor of een radio met ingebouwde surround sound speakers. 

Een ander element dat niet vergeten mag worden is het toevoegen van extra luxe aan uw hotel chique badkamer. Dit kan door de toevoeging van luxe materialen, maar ook door producten die extra luxe bieden. Bijvoorbeeld een ontspannende regendouche of een warme Sunshower.

Tegels in een hotel chique badkamer

Tegels zijn essentieel in uw badkamer. Ze bepalen immers de gehele uitstraling in uw ruimte. In een hotel chique badkamer komen keramische marmerlook tegels perfect tot hun recht. Dankzij hun unieke patroon en structuur hebben ze een luxe uitstraling. Een uitstekende keuze zijn zwarte marmerlook tegels met gouden accenten. 

Een andere optie is om keramische natuursteenlook tegels te plaatsen op de vloer of wand. Dit materiaal zorgt voor een luxueus gevoel. Daarnaast roepen natuursteenlook tegels associaties op met een saunaomgeving wat bijdraagt aan een luxe atmosfeer van ontspanning. 

Als laatste kunt u ervoor kiezen om tegels met elkaar te combineren voor het ultieme hotel chique badkamer gevoel. Het komt namelijk zelden voor dat er maar voor een bepaalde tegel stijl is gekozen. Met de juiste combinatie van tegels tilt u uw badkamer met hotel chique stijl naar een hoger niveau. Plaats bijvoorbeeld natuursteenlook tegels op de vloer, marmerlook tegels op de wand of accenten in nissen van mozaïek. Een andere optie is het plaatsen van waterdicht behang in combinatie met natuursteenlook tegels.

Accessoires en decoratie in de hotel chique badkamer

De kleinste details kunnen een groot verschil maken in uw ruimte. Vergeet daarom de accessoires en decoratie niet om uw hotel chique badkamer helemaal af te maken. Bijvoorbeeld fluweelzachte handdoeken, droogbloemen in bijpassende kleuren en een gouden zeeppompje.

Verlichting in de badkamer hotel chique

Daglicht ontbreekt vaak in een badkamer met hotel chique stijl, waardoor de juiste verlichting essentieel is. Niet alleen is het functioneel, het bepaalt tevens de gehele sfeer die u wenst te creëren. Om helemaal het 5-sterrengevoel in uw hotel chique badkamer te realiseren plaatst u dimlichten en spotjes op de juiste plekken.

Ervaar de badkamer in hotel chique stijl in ons Experience Center

Indien u graag fysiek het 5-sterrenhotel gevoel van de hotel chique badkamer wil ervaren, nodigen wij u graag uit in ons Experience Center. U kunt hier in alle rust badkamer inspiratie opdoen voor de hotel chique stijl. Daarnaast kunt u uw ideeën delen met onze interior designers. Zij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke wensen om uw hotel chique badkamer werkelijkheid te maken.

Bezoek ons Experience Center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair