Moderne badkamer inspiratie op dit moment

Moderne badkamer inspiratie op dit moment

HomeInspiratieModerne badkamer inspiratie op dit moment

Moderne badkamer inspiratie op dit moment

Moderne badkamers hebben een luxe, strakke en rustige uitstraling. Ze zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Bent u opzoek naar inspiratie voor een moderne badkamer? Dan bent u bij het juiste blog aangekomen. Hier leggen we u uit wat typische kenmerken zijn voor een moderne badkamer en kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer.

 

De perfecte moderne badkamer

Moderne badkamers kenmerken zich door hun eenvoud en strakke afwerkingen. Veel glas, strakke lijnen, grote tegels en neutrale kleuren zijn elementen die veel terugkomen in deze badkamer. Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u een ruime collectie aan vloertegels die de moderne badkamer een ruimtelijk gevoel geven.

Veel mensen denken dat een moderne stijl vaak kil en koel is. Integendeel. Moderne badkamers zijn dan wel tijdloos, maar het sanitair straalt rust en ruimte uit. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft; met een moderne badkamer wordt er een ruimtelijke sfeer gecreëerd. Bij onze huidige, moderne levensstijl is een badkamer waarin u tot rust kunt komen na een lange dag erg van belang. Bent u opzoek naar een tijdloze badkamer? Lees dan ons blog over het creëren van een tijdloze badkamer.

  

Een bruine wastafel met witte losse waskommen, een grote spiegel en een beige vloer
Douche met donkergrijze betonlook tegels

Moderne badkamertrends

Momenteel is het erg populair om moderne badkamers te combineren met andere badkamerstijlen. Zo is een moderne stijl goed te combineren met een industriële stijl. Zwarte kranen en accessoires kenmerken deze combinatie. Ook is een moderne badkamer erg goed te combineren met een landelijke stijl. Hout is hier erg geschikt voor. Het zorgt niet alleen voor een warme sfeer, maar ook voor een strakke uitstraling.

Wat we ook vaak zien is dat mensen verschillende vormen van wellness toevoegen in hun nieuwe badkamer ontwerpen. Denk hierbij aan nieuwe technologieën in een douche of een sauna in de tuin.

Elementen voor een moderne badkamer

Een moderne badkamer kan worden gecreëerd door de juiste moderne elementen in uw badkamer terug te laten komen. Typerende kleuren voor een moderne badkamer zijn aardse kleuren, deze kleuren zorgen voor een ontspannende en rustige sfeer. Zwart is ook een kleur wat veel terugkomt in de moderne stijl. Ook hoort een inloopdouche bij een moderne badkamer. Hiermee creëert u een ruimtelijk gevoel en dat past ook nog is perfect bij de moderne stijl door de strakke vorm en het gebruik van glas. Naast een inloopdouche is een vrijstaand bad ook een modern element, een echte blikvanger. Bent u benieuwd naar de beste douche voor uw badkamer, neem dan een kijkje naar het blog over verschillende douches. 

In een moderne badkamer worden veel spullen opgeborgen, waardoor de badkamer rust uitstraalt. Echter kunnen niet alle spullen worden opgeborgen, zoals een zeepdispenser, wc-accessoires en een doucherekje. Kies daarom voor rechthoekige modellen, om zo de strakke elementen terug te laten komen. Op die manier is de moderne stijl zelfs in de kleinste details terug te vinden. Met de juiste effecten en details kan uw gewenste resultaat gerealiseerd worden. 

 

Ontdek de moderne badkamers van Keizers

Bent u klaar om te starten met het inrichten van uw unieke moderne droombadkamer met de A-merken van Keizers? Onze Interior Designers hebben veel ervaring, ideeën en staan graag voor u klaar. Wij ontvangen u met veel enthousiasme in ons experience center, waar we samen uw droombadkamer kunnen ontwerpen die voldoet aan al uw eisen en wensen.

Maak een afspraak met één van onze interieurdesigners en bezoek onze showroom in Oldenzaal.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair