Douches

Douches

Douches die jouw badkamer naar een hoger niveau tillen

Luxe douches

Mensen gaan steeds vaker en langer douchen. Het is een manier van ontspanning geworden, waarbij een wellness gevoel ontstaat. Onze liefde voor de douche ziet u dan ook terug in ons uitgebreide assortiment. Daarbij bieden wij niet alleen douchekoppen aan, maar ook douche licht, douchegoten, en veel wellness mogelijkheden.

Inloopdouches

Inloopdouches

De inloopdouche is een moderne en veilige keuze voor uw badkamer. Dit type douche is gelijkvloers met de rest van uw badkamer, waardoor u een barrièrevrije douchevloer creëert. Er ontstaat meer vrijheid bij het kiezen van uw nieuwe badkamertegels, denk hierbij aan de mogelijkheid om grote keramische tegels te plaatsen of juist een inloopdouche met mozaïektegels. Onze Easy Drain douchegoten zijn hiervoor geschikt.

Glazen douchewand

Een glazen douchewand is een perfecte oplossing om opspattend water te voorkomen. Bovendien geeft het een sfeervolle uitstraling en krijgt u de nodige privacy. Glazen wanden zijn lichtdoorlatend en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Grijsrook glas, brons, zwart en melkwit. Voor een luxe effect raden wij u aan om uw glazen wand vanaf de vloer tot aan het plafond te laten doorlopen, met dit maatwerk hebben wij jarenlange ervaring.

Douche op maat

Douche op maat

Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van sanitair is er veel keuze rondom doucheproducten. Er is een grote collectie aan douchekranen, douchekoppen, handdouches en veelzijdige douchestralen zoals rainflow, waterval, monostraal en water stream. Voor extra luxe kunt u denken aan side jets die u masseren. Ook regendouches, Powerdrain en nevel opties vindt u bij ons. Het is belangrijk om u te laten adviseren binnen de mogelijkheden van uw douche capaciteit, uw watercapaciteit hangt namelijk samen met die van uw boiler of toestel.

Ervaar het zelf in ons experience center

Wilt u ook een luxe douche in uw badkamer? Maak dan een afspraak of kom naar ons experience center. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de geschikte doucheruimte, ook als u aanvullende wensen hebt zoals licht- en kleurtherapie.

Bezoek ons experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair