Hexagon tegels

Hexagon tegels

HomeInspiratieHexagon tegels

Een absolute trend op het gebied van tegels zijn hexagon tegels. Deze zeshoekige tegels, ook wel honingraat tegels genoemd, zorgen voor een speels effect in iedere badkamer. Ook als wandbekleding in de keuken of het toilet zijn hexagon tegels een fraaie blikvanger.

De tijdloosheid van hexagon tegels

De tijdloosheid van hexagon tegels

Hexagon tegels zijn geen nieuwe trend, door hun tijdloosheid zijn ze al lange tijd erg populair. De tegels combineren een natuurlijke uitstraling met een moderne en strakke look. Hierdoor laten hexagon tegels zich ook goed combineren met uiteenlopende stijlen. Voor een dynamisch effect kunt u ervoor kiezen om hexagon tegels in de badkamer te combineren met keramische natuursteen tegels . Dankzij de mix van geometrische vormen creëert u een stijlvol en persoonlijk design in uw badkamer.

 

De mogelijkheden van hexagon tegels

Hoewel hexagon tegels voornamelijk op de wand worden gebruikt, is het ook bijzonder esthetisch aantrekkelijk om ze te plaatsen op de vloer. U kunt ze bijvoorbeeld als sfeervolle tegel plaatsen in uw hal. Wanneer u hier dezelfde hexagon tegel gebruikt als in uw badkamer of keuken, koestert u tevens een harmonieus geheel in uw gehele woning.

Een tweede waardevol aspect is dat hexagon tegels eenvoudig gecombineerd kunnen worden met andere tegels. Vorm bijvoorbeeld een levendige accentmuur bij uw toilet of plaats ze in een prachtige nis bij uw douche. Ook als decoratiewand in de keuken zijn hexagon tegels een fraaie blikvanger.

Tenslotte mogen we niet vergeten dat de veelzijdigheid van hexagon tegels u in staat stelt om te experimenteren met diverse mogelijkheden en uw woning werkelijk uniek te maken. Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van honingraat tegels op de vloer van uw terras of onder uw overkapping. Zo kunt u zowel binnen als buiten genieten van een verheven gevoel van luxe.

Een hexagon tegel voor elke stijl

Van een landelijke badkamer tot een hotel chique badkamer, dankzij de uiteenlopende uitvoeringen van hexagon tegels zijn ze in verscheidene stijlen toe te passen. De zeshoekige vorm van de tegels zorgt voor zowel een elegant als een robuust effect.

Voor een chique en exclusieve uitstraling kunt u overwegen om een zwarte hexagon tegel in uw badkamer te gebruiken. In combinatie met een bijpassend badkamermeubel, radiatoren en kranen zorgt u voor een luxueus geheel. Wanneer u liever een natuurlijke ambiance wenst te creëren raden wij aan om te kiezen voor meer aardse tinten zoals beige, grijs of taupe. Hiermee zorgt u juist voor een oase aan rust in uw badkamer.

Onze collectie

Onze collectie

Wij beschikken bij Keizers over een uitgebreide collectie hexagon tegels van diverse gerenommeerde merken. Onze hoge kwaliteit tegels zorgen voor een exclusief gevoel in uw huis. Kom langs in de showroom en ervaar het zelf.

Bezoek ons Experience center

Ervaar de hexagon tegels in ons Experience Center

Bij Keizers Tegels & Sanitair ontwerpen wij een luxueuze en unieke badkamer geheel naar uw wensen. Hierbij vormen hexagon tegels een unieke schakel. Wanneer u een persoonlijk design met een speelse uitstraling wenst in uw woning raden wij u aan om hexagon tegels te gebruiken. Wij laten u graag in ons Experience Center onze uitgebreide collectie en de verschillende soorten honingraat tegels zien. Hier kunt u persoonlijk inspiratie opdoen voor uw woning

Ervaar de ruime collectie aan hexagon tegels in ons Experience Center!

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair