Keramische betonlook tegels

Keramische betonlook tegels

De Veelzijdigheid van Keramische Betonlook Tegels

HomeInspiratieKeramische betonlook tegels

Bij het creëren van de juiste sfeer en uitstraling in uw woning spelen tegels een belangrijke rol. Wanneer u een stedelijk en industrieel karakter wenst te creëren, adviseren wij u te kiezen voor keramische tegels met een betonlook. Gebaseerd op de industriële betonnen vloeren uit New Yorkse lofts, zorgen ze voor een stoer en uniek gevoel. Dankzij geavanceerde technologieën verzekeren ze u daarnaast van een identieke beleving als echt beton.

Voordelen van keramische betonlook tegels

Keramische tegels met een betonlook vertonen diverse voordelen in vergelijking met authentiek beton die niet onopgemerkt mogen blijven. Het voornaamste voordeel is dat het behouden van de oorspronkelijke allure van keramische betonlook tegels makkelijker is. Waar echt beton snel scheuren en barsten vertoont, met een ruwe uitstraling tot gevolg, wordt dit bij keramische tegels vermeden. Daarnaast zijn keramische betonlook tegels opmerkelijk beter bestand tegen krassen. U hoeft geen enkele vrees te hebben dat deze ontstaan als gevolg van het verplaatsen van meubilair.

Een tweede waardevol aspect is dat keramische betonlook tegels uitstekend te combineren zijn met vloerverwarming. Waar echt beton een dik materiaal is, zijn keramische tegels dunner en sneller opgewarmd. Het duurzame materiaal zorgt daarnaast voor een gelijkmatige verspreiding van warmte in de ruimte. Dankzij de combinatie van keramische betonlook tegels en vloerverwarming zal u meer wooncomfort en luxe ervaren.

Ten slotte mag niet vergeten worden dat keramische tegels met een betonlook opmerkelijk beter bestand zijn tegen vocht, vervelende vlekken en verkleuringen. Dit komt met name in de keuken en badkamer goed tot uiting, waar vocht, crèmes, oliën en kalkaanslag onvermijdelijk zijn. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van het industriële karakter van de ruimte.

De mogelijkheden van keramische betonlook tegels

De mogelijkheden van keramische betonlook tegels

De veelzijdigheid van keramische tegels met een betonlook stelt u in staat om uw woning werkelijk uniek te maken en te experimenteren met diverse mogelijkheden. Denk hierbij niet alleen aan het gebruik van betonlook tegels binnenshuis, maar ook buitenshuis. Er zijn namelijk ook veel mogelijkheden om uw buitenruimtes, zoals uw terras, balkon of tuinpaden, te verrijken met deze prachtige tegels. Door de harmonieuze combinatie van binnen- en buitenruimtes creëert u een prachtig geheel in uw gehele woning.

Betonlook tegels passen perfect bij verschillende interieurstijlen, van industrieel tot modern en minimalistisch. Ze voegen een eigentijdse en stoere uitstraling toe aan uw ruimtes, waardoor ze direct karakter krijgen. Bovendien kunnen ze zowel op de vloer als op de wand worden toegepast, waardoor u alle vrijheid heeft om uw eigen unieke stijl te creëren. Of u nu kiest voor een strakke, moderne uitstraling of juist een meer rustieke en natuurlijke ambiance, keramische tegels met een betonlook bieden u de vrijheid om uw eigen stijl te ontdekken en te experimenteren met diverse ontwerpen.

Een modern en hedendaags interieur

Kies in uw woning voor keramische betonlook tegels in tijdloze grijstinten om het gevoel van een New Yorkse loft te creëren. Dankzij het stoere en industriële uiterlijk zorgt u voor een modern en hedendaags interieur in uw bad- of woonkamer.

We mogen echter niet vergeten dat keramische betonlook tegels ook verkrijgbaar zijn in warme tinten zoals beige en koperkleur. De betonlook tegels zijn daarnaast fantastisch om samen te combineren met keramische houtlook tegels. Het serene kleurenpalet draagt bij aan een gevoel van ultieme ontspanning. Wanneer u een landelijk interieur wenst te creëren raden wij aan om betonlook te gebruiken in warme tinten.

Imperatori Grey buitentegels betonlook met zithoek
binnentegels met een betonlook

Onze collectie keramische betonlook tegels

Wij beschikken bij Keizers over een uitgebreide collectie designtegels van diverse gerenommeerde merken. Onze hoge kwaliteit Italiaanse designtegels zorgen voor een exclusief gevoel in uw huis. Kom langs in het experience center en ervaar het zelf.

Project: Rustic Oasis

Project: Rustic Oasis

Deze prachtige natuurlijke luxe badkamer, gecreëerd door interior designer Thomas, geeft het ultieme wellness gevoel. De wand naast de douche heeft prachtig watervast behang en is een ware lust voor het oog. Bij het ontwerpen van deze badkamer heeft Thomas de wensen van de klant in acht genomen. Deze verlangde naar een en-suit badkamer waarin een warme en stoere uitstraling perfect met elkaar verweven zijn.

Het gebruik van veel glas, verlichting in het plafond en de donkere kleur van het maatwerk meubel dragen bij aan de gewenste warme uitstraling. Om de warmte te combineren met een stoere uitstraling is er gekozen voor rvs-kranen met dikke knoppen en ribbel structuur.  Om een prachtig geheel met de rest van de woning te creëren, is er gekozen voor een schitterende keramische tegel met betonlook. Door het natuurlijke karakter en de kleur bieden ze zowel een stoere als warme uitstraling. Elke tegel is werkelijk uniek wat voor een verbluffend geheel zorgt.

Bekijk dit project

Ervaar de keramische tegels met een betonlook in ons Experience Center

Bij Keizers Tegels & Sanitair ontwerpen wij een luxueuze en unieke badkamer geheel naar uw wensen. Hierbij vormen keramische tegels met een betonlook een onmisbare schakel. Wanneer u een industriële uitstraling wenst te creëren in uw woning zijn betonlook tegels een uitstekende keuze. Wij laten u graag in ons Experience Center onze uitgebreide collectie aan keramische betonlook tegels zien. Hier kunt u persoonlijk inspiratie opdoen voor uw woning.

Bezoek ons Experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair