Menu
  • Home
  • Badkamers

Gepubliceerd op 28 juli 2022, in de categorie badkamers, met de tags badkamers

Klassieke badkamer inspiratie van dit moment

Chique, tijdloos, details, sfeervol en zachte kleuren. Als u van een klassieke authentieke stijl houdt, trekken deze termen vast uw aandacht. Bent u van plan uw badkamer te veranderen en bent u hiervoor op zoek naar inspiratie voor een klassieke badkamerstijl? Dan bent u bij het juiste blog aangekomen. Hier leggen we u uit wat typische kenmerken zijn voor een klassieke badkamer en kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer!

De perfecte klassieke badkamer

Veel mensen denken dat een klassieke stijl al gauw saai is, maar niets is minder waar. Klassieke badkamers zijn dan wel tijdloos, maar het sanitair zit vol met details. Ook bestaan er meer klassieke vormen van badkamers, zoals neoklassiek, renaissance, eclectisch klassiek, jugendstil en modern klassiek.

Kenmerken van een klassieke badkamer

Neoklassiek is tegenwoordig een populaire badkamerstijl. Het is een combinatie van een authentieke en romantische sfeer met een mix van moderne elementen en hedendaagse gemakken, meestal in de basiskleuren wit en zwart. Deze stijl kunt u toepassen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een vrijstaand bad, ronde spiegels met een chique omlijsting, waterbestendig badkamer behang of houten meubilair op smalle voetstukjes:

Dit zijn een aantal merken waar wij mee werken, die u helpen met het creëren van een tijdloze klassieke badkamer:  DornbrachtHans GroheBongio Treemme 

Moderne klassieke badkamer

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om modern met klassiek te combineren. Wat modern en klassiek gemeen hebben is dat ze beide een tijdloze uitstraling hebben. Dit kunt u dus perfect combineren met elkaar. Denk hierbij aan strakke lijnen en veel glas met daarbij bijvoorbeeld een vrijstaand bad en sanitair met veel details. Er zijn veel combinaties mogelijk.

U kunt uw klassieke moderne badkamer helemaal afmaken met de juiste accessoires. Denk hierbij aan sierlijke handdoekhaakjes, klassieke schilderijen of een mooie kroonluchter lamp. Typerende kleuren voor een klassieke badkameraccessoires zijn dan ook koper, goud of messing. Er zijn dus veel opties mogelijk. Wij helpen u graag daarmee! Met de juiste effecten en details kunnen we uw gewenste resultaat realiseren.

Ontdek de klassieke badkamers van Keizers

Bent u klaar om te starten met het inrichten van uw unieke klassieke droombadkamer met Keizers? Onze Interior Designers hebben veel ervaring, ideeën en staan graag voor u klaar. Wij ontvangen u met veel enthousiasme in ons experience center, waar we samen uw droombadkamer kunnen ontwerpen die voldoet aan al uw eisen en wensen. Nu al meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze afgeronde projecten.

Maak een afspraak met één van onze interieurdesigners en bezoek onze showroom in Oldenzaal.

 

Deel dit artikel:

Terug naar het inspiratie overzicht

Gerelateerde artikelen

5 tips om een mooie badkamer te creëren

5 tips om een mooie badkamer te creëren

In 4 stappen een tijdloze badkamer

In 4 stappen een tijdloze badkamer

5 verwachte badkamertrends voor 2023

5 verwachte badkamertrends voor 2023

5 manieren om kleur in uw badkamer aan te brengen

5 manieren om kleur in uw badkamer aan te brengen

A-merken voor een luxe uitstraling van uw badkamersanitair

A-merken voor een luxe uitstraling van uw badkamersanitair

Gemakkelijk een luxe badkamer uitstraling creëren

Gemakkelijk een luxe badkamer uitstraling creëren

Ervaar het zelf in
ons experience center

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier
Privacy & cookieverklaringAlgemene voorwaarden

© 2022 Keizers - Tegels & Sanitair