Menu
  • Home
  • Badkamers

Klassieke badkamers

De badkamer in de neoklassieke stijl is populair. Dit type badkamer combineert een authentieke en romantische sfeer met hedendaagse gemakken, het mixen van moderne elementen, duidelijke lijnen en een klassieke afwerking. Een mooi voorbeeld hiervan is een klassiek badkamermeubel van hout met een klassieke touch.

Bezoek ons Experience center
Een losstaand wit bad tegen een muur van grote tegels
Klassieke badkamer met losstaand bad afgewerkt in zwarte details

Waan u in een Engels tijdperk

Een klassieke badkamer met Engelse stijl inrichting krijgt u door natuurlijke materialen en nostalgische elementen toe te voegen. Denk hierbij aan een vrijstaand bad, houten meubilair op smalle voetstukjes, ronde spiegels, 3-gats kranen en radiatoren met een klassieke uitstraling. Daarnaast kunt u ook kiezen voor badkamer behang. Dit waterbestendige behang geeft uw badkamer een woonkamer sfeer. Tevens kunt u dit behang laten afwerken met bijbehorende klassieke opzet- en afwerkplinten.

Klassiek toilet met gouden kraan

Klassieke kranen badkamer

Een klassieke kraan zoals de populaire 3-gats kraan maakt uw badkamer compleet. Deze is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en kraan kleuren, van nickel tot old iron en messing.

Klassieke wastafel met spiegel
klassieke wastafel in badkamer

Klassieke badkamer merken en stijlen

Bij ons vindt u een groot aanbod van klassieke en neoklassieke badkamer merken zoals Victoria & Albert, Dornbracht, Hans Grohe, THG, Treemme, Samuel Heath, Bongio, Winkelmans tegels, Imperatori, Bianchini & Capponi en Pomd’or. Er zijn veel klassieke badkamerstijlen zoals eclectisch klassiek, neoklassiek, renaissance en jugendstil. Wanneer u liever een moderne klassieke badkamer opstelling prefereert, kunnen wij u ook helpen. Met de juiste effecten kunt u de gewenste stijl realiseren.

Ruim opgezette klassieke badkamer met langwerpig meubel en een ronde spiegel

Uw badkamer op maat gemaakt

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sanitaire industrie kunnen wij uw gewenste stijl op de juiste wijze vertalen in uw droombadkamer. Een klassieke inrichting begint bij een goede planning. Maak een afspraak met één van onze interieurdesigners en bezoek onze showroom in Oldenzaal. Onze adviseurs kunnen een complete badkamer voor u op maat maken en inrichten op basis van uw wensen & behoeften.

THG
Treesse
Gessi
Del conca
Decor Walther
Imperatori
Aet
Toto

Advies nodig? Ons team helpt u graag verder!

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier
Privacy & cookieverklaringAlgemene voorwaarden

© 2022 Keizers - Tegels & Sanitair