De beste douche voor uw droombadkamer? Ontdek wat bij u past!

De beste douche voor uw droombadkamer? Ontdek wat bij u past!

HomeInspiratieDe beste douche voor uw droombadkamer? Ontdek wat bij u past!

Ontdek welke douche in uw droombadkamer past.

Of u nu de dag begint met een verfrissende douche of uw dag afsluit met het wegspoelen van al uw zorgen, de douche is een belangrijk element in uw dagelijkse routine. Tegenwoordig is er veel keuze op het gebied van douches en daardoor wordt het steeds lastiger om te realiseren welk douche aan uw wensen en eisen schikt. Benieuwd naar welke douche bij u past? Wij hebben een aantal heerlijke luxe douches op een rij gezet, voor uw droombadkamer.

De beste douche voor uw badkamer

Wij kunnen ons voorstellen dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuzes te maken. Er is onwijs veel aanbod en u wilt natuurlijk geen spijt krijgen van uw keuze. Een douche, met name eentje die aan al uw eisen en wensen mag voldoen, zal ongetwijfeld een investering zijn. Om het uitzoeken van uw ideale douche te vereenvoudigen hebben wij een aantal ideeën voor u op een rij gezet. Maar als eerst, waar moet u aan denken bij het uitzoeken van uw ideale douche?

Waar u aan moet denken bij het uitzoeken van een douche

Bij het uitzoeken van douche het beste bij u past, zult u een aantal aspecten voorafgaand in kaart moeten brengen. Als eerste kunt u natuurlijk stilstaan bij de stijl die u wenst in uw ideale douche. Douches komen namelijk in verschillende soorten, stijlen, kleuren en materiaal. ​​Benieuwd welke stijl u aanspreekt? Neem dan een kijkje in ons inspiratieboek of al afgeronde projecten.

Maar dat is niet het enige. Zo kunt u ook eens nagaan wat u graag wenst in uw douche. Wilt u bijvoorbeeld een regendouche, Uv-licht tijdens het douchen, of misschien zelfs een radio en verlichting? Wanneer u weet welke eisen u aan uw douche stelt, zijn we weer een stapje dichter bij het uitzoeken van uw perfecte douche.

Afhankelijk van waar u uw douche aanschaft, is natuurlijk de ruimte waarin de douche geplaatst ook van belang om in acht te nemen. Bij Keizers zijn we bijvoorbeeld in staat een douche naar wens te creëren op uw eigen locatie, maar als u een meer gestandaardiseerde douche neemt, zal deze moeten passen in de geschikte ruimte.

Welke luxe douches zijn er?

Douches bieden tegenwoordig meer dan alleen een waterstraal om u mee op te frissen. Tegenwoordig kunt u zonnen tijdens uw douche, liggend douchen, onder de regen douchen, en nog veel meer. Door de nieuwe technologische innovaties omtrent het ontwikkelen van diverse douches, kunt u teven thuis uw een gevoel van wellness creëren. Hierom hebben de meest luxe douches voor u op een rij gezet:

  • Massagedouche

Een massagedouche biedt tal van ontspannende en gezondheidsbevorderende waterbehandelingen in uw eigen badkamer. Perfect voor na een drukke werkdag of na het sporten.

  • Ligdouche

Wilt u een keer iets anders? Wellicht is een ligdouche dan precies wat u nodig heeft. Liggend op uw buik of rug wordt de spanning verlicht en de dagelijkse stress wordt weggespoeld.

  • Regendouche 

Door de brede straal van een regendouche voelt het douchen nóg relaxter aan. Eén van beste regendouche is dan ook onze Comfort Shower. Deze regendouche bevat een intensieve regeneratie met een hoog niveau van comfort. Een natuurlijke waterval wordt gecreëerd door de hydrotherapiedouche. Dat is een combinatie van een regendouche en de waterval met Pearlstream

Horizontal shower met meerdere stralen
Design douche met zandkleurige tegels
luxe-inloopdouche

Luxe douches met bijzondere functies

  • Sunshower

Een sunshower geeft, net zoals zonlicht, het volledige infraroodspectrum af. De sunshower heeft vele gezondheidsvoordelen. Denk daarbij aan: warmtetherapie bij rug- en nekklachten, verlichting voor reumapatiënten, gezondere bloedcirculatie en nog veel meer voordelen.

  • Aquamoon ATT

Onze Aquamoon ATT biedt een individuele douche-ervaring in een nieuwe dimensie. Verkrijgbaar in drie elementen, waarin het zelfs mogelijk is om waterchoreografieën in combinatie met licht en geuren in te stellen.

Moodboard luxe douches

De beste douche merken van Keizers Tegel & Sanitair

Het aanbod qua douches is enorm. Douches zijn er in oneindig veel soorten, maten en kleuren. Wij werken enkel en alleen met de beste douche merken met top kwaliteit. Een greep uit onze douche merken:

  • Sunshower Health & Wellness
  • Sealskin
  • AXOR
  • Duravit
  • Bossini

Luxe douche op maat

De keuze voor een douche is erg persoonlijk. Bent u op zoek naar de beste regendouche of wilt u juist een sunshower? Wanneer u andere speciale wensen heeft kunt u altijd bij ons terecht. Het is altijd mogelijk een badkamer of douche op maat te ontwerpen. Het is belangrijk om u te laten adviseren binnen de mogelijkheden van uw douche capaciteit. 

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de geschikte doucheruimte. U bent altijd welkom in onze showroom zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Maak een afspraak met één van onze interieurdesigners en bezoek onze showroom in Oldenzaal.

Neem ook eens een kijkje tussen onze afgeronde projecten. 

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair