Luxe douches

Luxe douches

Moderne douches die uw badkamer naar een hoger niveau tillen

HomeInspiratieLuxe douches

Of u uw dag begint met een verfrissende douche of deze ontspannen afsluit, een luxe douche is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse routine geworden. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een strakke, minimalistische stijl of een luxueuze spa-ervaring, luxe douches zijn beschikbaar in diverse vormen en maten. Zo vindt u altijd een douche die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Een luxe douche die perfect bij u past

Een luxe douche die perfect bij u past

Bij het kiezen van de perfecte luxe douche is het belangrijk om als eerste uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Denk hierbij aan de gewenste stijl van uw luxe douche, die varieert in soorten, kleuren en materialen, passend bij uw badkamerstijl. Moderne douches bieden daarnaast diverse functionaliteiten zoals UV-licht, ingebouwde muziek en geavanceerde verlichting, die afgestemd moeten zijn op uw specifieke eisen.

Daarnaast is het essentieel om de beschikbare ruimte en uw watercapaciteit te overwegen. De douche moet niet alleen passen binnen uw badkamer, maar ook voldoende water kunnen verwarmen, afhankelijk van uw boiler. De adviseurs van Keizers staan klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden en om een douche op maat aan te bieden die perfect aansluit bij uw behoeften en voorkeur.

Plan een afspraak

Verschillende soorten luxe douches

Moderne douches bieden tegenwoordig veel meer dan slechts een functionele waterstraal om u op te frissen. Dankzij nieuwe technologische innovaties kunt u thuis een echt gevoel van wellness ervaren met uw douche. Luxe douches zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en formaten, waardoor er altijd een optie is die perfect past bij uw persoonlijke voorkeuren en badkamerstijl.

Luxe inloopdouche

Een luxe inloopdouche is een favoriet in moderne badkamers. Deze moderne douche is gelijkvloers met de rest van uw badkamer, waardoor er een barrièrevrije douchevloer gecreëerd wordt. Hierdoor ontstaat er meer vrijheid bij het kiezen van uw luxe badkamertegels omdat u deze over de gehele vloer kunt plaatsen.

Voor het creëren van één geheel in uw luxe inloopdouche kunt u ervoor kiezen om een Easy Drain douchegoot te plaatsen en te betegelen met dezelfde soort tegel als op de vloer.

Regendouche

Voor extra luxe in uw badkamer kunt u kiezen voor een regendouche. Deze luxe douche kenmerkt zich door een royale douchekop met brede waterstralen, waardoor u kunt genieten van een heerlijke douche-ervaring. De zachte stralen die recht naar beneden vallen zorgen ervoor dat u volledig kunt ontspannen.

Bij een regendouche wordt vaak een handdouche meegeleverd, waardoor u ook gemakkelijk kunt douchen zonder uw haar nat te maken. Dit biedt flexibiliteit en maakt de regendouche een veelzijdige keuze voor zowel ontspanning als praktisch gebruik in uw dagelijkse routine.

Een esthetische optie is om een inbouw regendouche te plaatsen. Hierbij wordt de waterafvoer geheel in de wand en/of het plafond verwerkt. Op deze manier is alleen de hoofddouche, handdouche en de kraan zichtbaar. Dit resulteert in een strakke en luxe uitstraling.

Een regendouche waar water uitvalt
Een badkamer met inbouw regendouche

Buitendouche

Een buitendouche, ook wel tuindouche genoemd, is een luxueuze en praktische toevoeging indien u een zwembad in uw tuin heeft. Voordat u het zwembad ingaat, kunt u zich met een buitendouche opfrissen. Dit zorgt er tevens voor dat het zwembad langer schoon blijft. Daarnaast kunt u na het zwemmen het chloor gemakkelijk van u afwassen met een tuindouche.

Ook voor tuinen waarin geen ruimte is voor een zwembad, is een buitendouche een uitstekende toevoeging. In de zomer biedt het immers directe verkoeling voor u, uw gezin en zelfs huisdieren. Wanneer u kinderen heeft kunnen zij zich daarnaast snel afspoelen indien ze vies zijn geworden tijdens het buitenspelen.

Keramische tuintegels onder een buitenbad.

Massagedouche

Een massagedouche is een inbouwdouche dat een breed scala aan ontspannende en gezondheidsbevorderende waterbehandelingen biedt. Door middel van krachtige waterstralen uit een hoofddouche en eventuele zijdouches, zorgt deze inbouwdouche voor ultieme ontspanning na een lange werkdag of het sporten.

De zij-jets, die uniek zijn in hun soort, voegen een verfrissende dimensie toe aan de douche-ervaring. In tegenstelling tot alleen water van bovenaf, leveren zij-jets ook gerichte waterstralen vanaf de zijkanten van de inbouwdouche. Dit zorgt niet alleen voor een grondigere reiniging van het lichaam, maar biedt ook een ontspannen massage-effect, specifiek ontworpen voor de zij en schouders.

Luxe regendouche in moderne badkamer
Luxe douche comfort shower

Sunshower

Een Sunshower is een extra toevoeging aan uw doucheruimte die niet alleen functionaliteit, maar ook luxe en gezondheidsvoordelen biedt. Door middel van een Sunshower geniet u naast een heerlijke douchesessie met water ook van infrarood en/of UV-licht. De warmte van infrarood zorgt voor diepe ontspanning en verlichting van pijnlijke spieren, terwijl het tevens de doorbloeding stimuleert voor een betere gezondheid. Het laag gedoseerde UV-licht bevorderd de aanmaak van vitamine D en zorgt voor een natuurlijke teint.

Voeg een vleugje luxe toe met een sunshower in een hotel chique badkamer.

Ligdouche

Maak van uw badkamer of spa aan huis een unieke en bijzondere ervaring met een horizontale ligdouche op maat. Een horizontale ligdouche biedt een innovatieve benadering van douchen, waarbij u kunt ontspannen en genieten van warme waterstralen terwijl u comfortabel op uw buik of rug ligt. Deze luxe douche-optie is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor het een ware eyecatcher wordt in uw badkamerinterieur.

Luxe douche met meerdere stralen
Glazen wand voor een moderne douche

Glazen wand voor een moderne douche

Een glazen douchewand biedt een ideale oplossing om opspattend water te voorkomen, geschikt voor zowel een luxe inloopdouche als een douchecabine. Het geeft uw badkamer een luxueuze uitstraling en biedt de benodigde privacy, vooral wanneer u kiest voor een niet-transparante glazen douchewand.

Glazen wanden zijn lichtdoorlatend en verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals grijsrookglas, brons, zwart en melkwit. Voor een extra vleugje luxe wordt aangeraden om de glazen wand vanaf de vloer tot aan het plafond te laten doorlopen.

Luxe douche merken

Moderne douches zijn verkrijgbaar in oneindig veel verschillende soorten, maten en kleuren. Bij Keizers Tegels & Sanitair werken we uitsluiten met de beste luxe douche merken van top kwaliteit. Zo bieden wij luxe douches aan van merken zoals Dornbracht, Axor, Treemme, Ritmonio en Bongio.

Ervaar het zelf in ons experience center

De keuze voor een luxe douche is erg persoonlijk. Indien u specifieke wensen of eisen heeft kunt u ervoor kiezen om uw moderne douche op maat te laten ontwerpen. De interior designers van Keizers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en adviseren u over de mogelijkheden voor uw specifieke ruimte. Daarnaast kunnen zij u helpen wanneer u aanvullende wensen heeft zoals licht- en kleurtherapie.

Bezoek ons Experience Center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair