In 10 stappen uw droombadkamer laten ontwerpen

In 10 stappen uw droombadkamer laten ontwerpen

HomeInspiratieIn 10 stappen uw droombadkamer laten ontwerpen

In 10 stappen uw droombadkamer laten ontwerpen

Bent u op zoek naar uw droombadkamer en bent u nieuwsgierig hoe dit proces verloopt? In dit blogartikel staan we stil bij het verloop van uw nieuwe droombadkamer. Natuurlijk wilt u een luxe badkamer die aan al uw wensen en eisen voldoet. U wilt achteraf  geen spijt hebben van de keuzes die u hebt gemaakt. Een luxe badkamer laten ontwerpen kan de oplossing zijn.

Uw droombadkamer laten ontwerpen

Een luxe badkamer (laten) ontwerpen is geen eenvoudige taak. Er komen veel zaken bij kijken waar u in eerste instantie misschien niet aan denkt. Met deze stappen heeft u in 10 stappen uw droombadkamer:

 1. Inspireren
 2. Ontdekken
 3. Adviseren
 4. Voorbereiden
 5. Eerste afspraak
 6. Tweede afspraak
 7. (Eventuele) vervolgafspraak
 8. Bestellen
 9. Levering en realiseren
 10. Afronding

Meer badkamer inspiratie opdoen? Download gratis ons inspiratieboek!

1. Inspireren

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe badkamer, is het aan te raden om u te laten inspireren door de vele mogelijkheden. Graag ontmoeten wij u in ons experience center. U kunt hier in alle rust ideeën opdoen voor uw nieuwe badkamer of toilet.

Wilt u graag online al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze reeds gerealiseerde projecten of ontdek onze Pinterest voor de nieuwste trends.

2. Ontdekken

In onze showroom ontdekt u de nieuwste trends en de verschillende stijlen op het gebied van tegels en sanitair. Onze interior designers laten u graag kennismaken met de ruime mogelijkheden. Laat u verrassen door ons assortiment.

scandinavische-badkamer-stijl
Een lichtkleurige wastafel van natuursteen dat een luxe uitstraling geeft.

3. Adviseren

Laat u adviseren over de ruime mogelijkheden. Wij helpen u graag naar uw droomontwerp en zoeken met u naar het perfecte plaatje dat voldoet aan al uw wensen en behoeften. U kunt hiervoor een afspraak maken in de showroom, telefonisch of online via ons invulformulier.

 

4. Voorbereiden

Hebt u een afspraak bij ons gemaakt? Dan kunt u zich thuis al voorbereiden. Dit doet u aan de hand van de volgende stappen:

 • Denk na over de volgende vragen: Hoe gebruikt u uw badkamer of hoe wilt u uw badkamer gaan gebruiken? Wat wilt u in uw badkamer hebben? Hoe maken we het gebruik van uw badkamer makkelijker?
 • Ga vast op zoek naar een aannemer of installateur. Al mag u dit ook doen na de eerste afspraak.
 • Stuur ons uw tekeningen van de ruimte.
 • Stuur ons foto’s van de bestaande badkamer (in het geval van een renovatie)
 • Stuur ons inspiratie foto’s, bijvoorbeeld van Pinterest.

5. Eerste afspraak

Het is onze passie om samen met de klant hun droombadkamer te ontwerpen en de meest ideale opstelling te creëren. Tijdens het eerste gesprek worden materialen uitgekozen, moodboards gemaakt en een eerste ontwerp getekend.

6. Tweede afspraak

Na de eerste afspraak heeft u even de tijd om het ontwerp op u in te laten werken. Vervolgens vindt er een tweede afspraak plaats. Tijdens dit gesprek zullen er 3D beelden bekeken worden en ook de offerte wordt besproken. Indien gewenst kunnen er nog aanpassingen in de offerte en ontwerp worden gemaakt.

7. Eventuele vervolgafspraak

Mocht u tijdens het tweede gesprek nog de nodige twijfels hebben, dan nemen we deze graag weg tijdens een vervolgafspraak. We zetten de puntjes op de i zodat u akkoord gaat met het ontwerp.

8. Bestellen

Nadat u akkoord hebt gegeven op de offerte, zullen wij alle materialen en meubels bestellen. Zodra het materiaal is geleverd brengen wij u op de hoogte.  Totdat u gaat starten met de bouw van uw badkamer, zullen wij het opslaan in ons magazijn.

9. Leveren en realiseren

Keizers komt op afspraak de materialen bij u thuis leveren. Indien gewenst is zelfs mogelijk om de levering in twee delen te laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld een eerste fase ‘inbouw’ en een tweede fase ‘afbouw’.

Uw aannemer realiseert de badkamer aan de hand van ons gemaakt technische tekeningen. Indien het nodig is kan er bouwbegeleiding langs komen.

10. Afronden

De laatste puntjes worden op de i gezet en uw badkamer wordt opgeleverd. U kunt nu heerlijk gebruik maken van uw nieuwe badkamer. Om de badkamer af te stijlen hebben wij prachtige accessoires die u bij ons kan komen bekijken en bestellen. Daarnaast maken wij graag een afspraak om professioneel foto’s te komen maken van het prachtige eindresultaat.

Maak uw droombadkamer werkelijkheid met Keizers

Wilt u uw droombadkamer verwezenlijken? Onze Interior Designers hebben veel ideeën en staan graag voor u klaar. Wij ontvangen u met veel enthousiasme in onze showroom. Samen ontwerpen we de luxe badkamer die voldoet aan al uw eisen en wensen.

Meer badkamer inspiratie opdoen? Download gratis ons inspiratieboek! Of neem een kijkje tussen onze afgeronde projecten.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair