A-merken voor een luxe uitstraling van uw badkamersanitair

A-merken voor een luxe uitstraling van uw badkamersanitair

HomeInspiratieA-merken voor een luxe uitstraling van uw badkamersanitair

Luxe sanitair merken voor een luxe uitstraling van uw badkamersanitair

Tegenwoordig is de badkamer een plek waar mensen komen om te genieten en tot rust te komen. Heerlijk ontspannen in een mooie en luxe omgeving. Om de ultieme droombadkamer te creëren kunt u kiezen om a-merk badkamersanitair aan te schaffen. In dit blog vertellen we over de verschillende mogelijkheden die de beste sanitair merken u kunnen bieden. De volgende merken komen aan bod:

 • Treemme – Dornbracht – SICIS
 • Primabad – Treemme – Bongio
 • Dornbracht – Ritmonio – Casabath – Edone
 • Casabath – Sunshower – Axor – Jee-O

Luxe sanitair merken

Luxe sanitair merken bieden toch nét dat beetje meer. Niet alleen op basis van diverse technologieën, maar ook op gebied van uitstraling en mogelijkheden. Luxe sanitair merken zijn niet alleen goede merken voor badkamermeubels, maar hebben vaak ook een eigen stijl. Zo zijn er verschillende merken die vaak geïnspireerd worden door een meer klassieke stijl, maar ook merken die omhult worden door creatieve expressiviteit.

Met deze luxe sanitair merken gaat u voor een luxe klassieke badkamer

Hoewel badkamers tegenwoordig in alle soorten en maten komen, blijft de klassieke badkamer altijd nog een favoriet. Klassieke badkamers zijn sfeervol en maken gebruik van een  ‘oudmodische stijl’ in een nieuw jasje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Victoriaanse stijl  van een oud Engels tijdperk. Deze tijdloze stijl is te creëren door gebruik te maken van de volgende a-merken:

Treemme – Dornbracht – SICIS

Met deze topmerken kunt u uw badkamer omtoveren tot een authentiek en klassiek paradijs. Zo zijn er veel klassieke vormen van badkamers, zoals eclectisch klassiek, neoklassiek, renaissance en jugendstil. 

Karakteristieken van deze stijl: 

 • Vrijstaand bad (op poten)
 • Houten badkamermeubilair
 • Ronde spiegels
luxe-badkamer-uitstraling-scandinavische-stijl

Met deze luxe sanitair merken kiest u voor modern badkamersanitair

Een moderne badkamer blijft ook een favoriet van de afgelopen jaren. De moderne badkamer stijl is op verschillende manieren te bereiken en biedt vaak een sfeervolle, strakke en toch warme uitstraling. Door het implementeren van een groot vrijstaand bad of een inloopdouche, creëert u al snel de moderne badkamer look. Dit is aan te vullen met vliegende badkamermeubelen en nissen. A-merken die deze moderne badkamer stijl stimuleren zijn:

Primabad – Treemme – Bongio 

Met het gebruiken van deze luxe sanitair merken kunt u verschillende thema’s creëren, zoals een Scandinavische badkamer, industriële badkamers of andere moderne invloeden. Denk hierbij ook eens aan wand- of vloerdecoratie van keramiek, mozaïek tegels of natuursteen

Karakteristieken van deze stijl:

 • Neutrale kleuren
 • Strakke lijnen
 • Glas
 • Minimalistisch
luxe-sanitair-merken-badkamer
badkamer-a-merken

Voor design badkamers gebruikt u deze a-merken

Een design badkamer kenmerkt zich door een unieke draai aan een badkamer ontwerp te geven. Dit kan uitgevoerd worden door een bijzondere uitstraling, unieke vormen, uitgesproken onderdelen of verschillende patronen in uw droombadkamer. Wat tevens ook geïmplementeerd kan worden is de nieuwste technologieën op het gebied van badkamers. Wilt u ook een luxe en expressieve look voor uw badkamer? Gebruik dan deze luxe a-merken:

Dornbracht – Ritmonio – Casabath – Edone

Designer badkamers staan ook bekend om persoonlijk voor u uitgedacht en gemaakt te worden door styling bedrijven. Zo sluiten de unieke badkamers aan op uw specifieke wensen en dromen. 

Kenmerken van design badkamers: 

 • Bijzonder kleurgebruik of patronen
 • Aangesloten aan uw specifieke wens
 • Unieke vormen en/of items

Deze sanitair merken voor éxtra luxe badkamer sanitair

Het creëren van een luxe badkamer komt in veel verschillende vormen. Dit komt doordat veel mensen een eigen interpretatie hebben als het aankomt op het woord ‘luxe’. De ene vindt veel ruimte een begrip van luxe, waar de ander zichzelf het liefst omringt met wellness. Om dit niveau van een luxueuze badkamer te verkrijgen, maakt u gebruik van de volgende sanitair merken. 

Casabath – Sunshower – Axor – Jee-O 

Denk bij een luxueuze badkamer ook aan waterproof behang dat eenvoudig af te nemen is, exclusieve designs en luxe badkamer sanitair. Een ruime inloopdouche, vrijstaand bad, sauna, stoomcabine, whirlpool of een combinatie van ‘all of the above’. Toch willen we graag benadrukken dat het concept ‘luxe’ voor iedereen verschilt. 

Kenmerken van een ‘gemiddelde’ luxueuze badkamer:

 • Een vorm van Wellness 
 • Unieke uitstraling met rustgevende kleuren
 • Ruimte 
 • Implementatie van technologieën
Design douche met zandkleurige tegels
badkamer-a-merken

Het onderhouden van luxe sanitair merken

Luxe sanitair merken vergen een ander soort onderhoudt dan de toegankelijkere merken. Het onderhoudt hierin veranderd per materiaal en product en zal geadviseerd worden door onze medewerkers of zie onze onderhoudspagina. Zo stimuleert u de duurzaamheid van uw droombadkamer en garandeert u de langste leefbaarheid. 

Ontdek uw stijl met de a-merken van Keizers

Bent u klaar om te starten met het inrichten van uw unieke droombadkamer met de A-merken van Keizers? Onze Interior Designers hebben veel ervaring, ideeën en staan graag voor u klaar. Wij ontvangen u met veel enthousiasme in ons experience center, waar we samen uw droombadkamer kunnen ontwerpen die voldoet aan al uw eisen en wensen. 

Benieuwd naar alle sanitair merken waar Keizers mee werkt? Neem dan eens een kijkje naar ons overzicht van luxe sanitair merken

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair