Menu
  • Home
  • Badkamers

Wellness badkamers

Wellness staat voor ‘Sanitas Per Aqua’ wat letterlijk ‘gezond door water’ betekent.

Een wellness badkamer is allang niet meer enkel te vinden in een kuuroord. Een eigen wellness badkamer thuis is de laatste jaren steeds meer terrein aan het winnen. Dankzij sanitaire ontwikkelingen hoeft u niet meer naar kuuroorden, maar kunt u dit nu ook thuis beleven.  U kunt nu zelf een stoomcabine, ook wel bekend als stoomdouche, plaatsen voor een echt wellness gevoel.

In uw eigen wellness badkamer kunt u volledig ontspannen op een plek die u voor uzelf hebt. Een wellness badkamer begint bij de juiste producten. Denk hierbij aan hoge kwaliteit badkamermeubilair, luxe tegels en prachtige accessoires.

Bezoek ons Experience center
Wellness badkamer met regendouche en zwembad
Wellness badkamer met buitendouche en wit sanitair

Wellness badkamer thuis

Een wellness ruimte in uw eigen huis is de ideale manier om te ontspannen na een stressvolle dag. Hierbij kunt u denken aan het relaxen met een horizontale douche of het ontspannen in een stoomcabine met infrarood en UV-licht. Een stoomdouche biedt naast ontspanning ook bij medische redenen een uitkomst. Vooral bij mensen met gewrichtsklachten. Het zorgt voor een verlichting in de gespannen gewrichten en spieren.

Dankzij de warme lucht die u inademt, gaat uw bloed sneller stromen. Dit zorgt ervoor dat u meer transpireert en hiermee de afvalstoffen via de poriën afscheidt.  Daarnaast wordt de productie van nieuwe huidcellen gestimuleerd en ondersteunt het de vochtbalans in het lichaam. Een stoomdouche verschaft ook vitamine D, wat zeer geschikt is voor de korte winterdagen.

Een whirlpool, ook wel bekend als bubbelbad of spabad, zorgt dankzij de massagestralen voor een aangename watermassage. Deze warme stralen ontstaan doordat er een waterkolk in de whirlpool wordt gecreëerd. Dit werkt ontspannend voor uw lichaam.

Vierkant wellness bad met relaxstoel

Sunshower

Een Sunshower geeft meer UVA-straling en UVB-straling dan een traditionele zonnebank. Dit komt doordat de stralen dieper in de huid doordringen. Een Sunshower voorziet ook in de aanmaak van vitamine D, wat zeer geschikt is voor de korte winterdagen. Kortom; een ultieme en gezonde oplossing voor extra badkamercomfort.

Regendouche met luxe rood licht

Wellnessruimte thuis

Kleurtherapie, geurtherapie, horizontale douches en meer. Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u uiteenlopende mogelijkheden voor uw wellness badkamer. Kies voor een gepersonaliseerde douche ervaring met wellness programma die weet welke douche ervaring en kleuren u prefereert op bepaalde tijden.

Grote open badkamer met houtlook sanitair

Wellness douche

Water en waterstralen wekken het echte spa-gevoel op. Denk bij wellness douches aan waterval douches, plafondsystemen, horizontale douches, regendouches, stoom neveling en nekmasserende waterstralen.

Wellnessbadkamer met zwarte mozaïek wand

Gerelateerde artikelen

Industriële badkamer inspiratie van dit moment

Industriële badkamer inspiratie van dit moment

De Scandinavische badkamerstijl: kenmerken en inspiratie

De Scandinavische badkamerstijl: kenmerken en inspiratie

Moderne badkamer inspiratie op dit moment

Moderne badkamer inspiratie op dit moment

5 tips om een mooie badkamer te creëren

5 tips om een mooie badkamer te creëren

In 4 stappen een tijdloze badkamer

In 4 stappen een tijdloze badkamer

Badkamertrends voor 2023

Badkamertrends voor 2023

Del conca
Fondovalle
Edoné
Riho
Samuel Heath
Sicis
Ergon
Duravit

Wilt u meer weten? Ons team helpt u graag verder!

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier
Privacy & cookieverklaringAlgemene voorwaarden

© 2023 Keizers - Tegels & Sanitair