Menu

Wellness badkamers

Wellness staat voor ‘Sanitas Per Aqua’ wat letterlijk ‘gezond door water’ betekent.

Een eigen wellness badkamer in huis is de laatste jaren steeds meer terrein aan het winnen. Dankzij sanitaire ontwikkelingen hoeft u niet meer naar kuuroorden, maar kunt u dit nu ook thuis beleven.  U kunt nu zelf een stoomcabine, ook wel bekend als stoomdouche, plaatsen voor een echt wellness gevoel.

Waarom een wellness ruimte?

Een wellness ruimte in uw eigen huis is de ideale manier om te ontspannen na een stressvolle dag. Hierbij kunt u denken aan het relaxen met een horizontale douche of het ontspannen in een stoomcabine met infrarood en UV-licht. Een stoomdouche biedt naast ontspanning ook bij medische redenen een uitkomst. Vooral bij mensen met gewrichtsklachten. Het zorgt voor een verlichting in de gespannen gewrichten en spieren. Dankzij de warme lucht die u inademt, gaat uw bloed sneller stromen. Dit zorgt ervoor dat u meer transpireert en hiermee de afvalstoffen via de poriën afscheidt.  Daarnaast wordt de productie van nieuwe huidcellen gestimuleerd en ondersteunt het de vochtbalans in het lichaam. Een stoomdouche verschaft ook vitamine D, wat zeer geschikt is voor de korte winterdagen.

Een whirlpool, ook wel bekend als bubbelbad of spabad, zorgt dankzij de massagestralen voor een aangename watermassage. Deze warme stralen ontstaan doordat er een waterkolk in de whirlpool wordt gecreëerd. Dit werkt ontspannend voor uw lichaam.

Sunshower

Een sunshower geeft meer UVA-straling en UVB-straling dan een traditionele zonnebank. Dit komt doordat de stralen dieper in de huid doordringen. Een sunshower voorziet ook in de aanmaak van vitamine D, wat zeer geschikt is voor de korte winterdagen. Kortom; een ultieme en gezonde oplossing voor extra badkamercomfort.

Het echte wellness gevoel in uw badkamer

Kleurtherapie, geurtherapie, horizontale douches en meer. Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u uiteenlopende mogelijkheden voor uw wellness badkamer. Kies voor een gepersonaliseerde douche ervaring met wellness programma die weet welke douche ervaring en kleuren u prefereert op bepaalde tijden.

Wellness is water

Water en waterstralen wekken het echte spa-gevoel op. Denk hierbij aan een waterval douche, plafondsysteem, horizontale douches, regendouche, stoom neveling en nekmasserende waterstralen

Wilt u meer weten? Ons team helpt u graag verder!

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier

© 2021 Keizers - Tegels & Sanitair