Menu

Eyecatcher

Kleine mozaïek tegeltjes kunnen uw badkamer en elke andere ruimte in uw huis een speels en luxueus effect geven. Het speelse effect ontstaat doordat elk tegeltje anders is. Mozaïek is in allerlei kleuren en soorten te verkrijgen en vanwege zijn kleine afmeting in vrijwel iedere gewenste vorm te plaatsen. Hierdoor ontstaan er prachtige decors. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle wanddecoratie achter uw bed.  

Voordelen

Het plaatsen van mozaïek tegels in uw huis kent vele voordelen. De steentjes zijn duurzaam, tijdloos en makkelijk te plaatsen dankzij mozaïek matten. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden en krasbestendig. U kunt kiezen uit uiteenlopende vormen en prachtige kleuren.

Mozaïek matten

Een tijdbesparende en efficiënte oplossing. Dankzij deze matten heeft u uw wand en vloer sneller en met veel gemak betegeld.

Soorten mozaïek

Voor elke gewenste badkamerstijl is een diversiteit aan oplossingen in vormen en maten.

Glasmozaïek geeft een mooie glans en creëert daarom een luxe uitstraling. Om een stoere look te creëren kunt u tegenwoordig ook voor mat glasmozaïek kiezen. De kleurmogelijkheden zijn eindeloos.

Keramisch mozaïek is duurzaam en makkelijk schoon te houden. Deze variant is in alle mogelijke kleuren leverbaar. Vaak worden mozaïektegeltjes voor een mooi aansluitend geheel uit dezelfde serie als de vloertegels gehaald.

Natuursteen mozaïek bestaat veelal uit marmer. Dit komt omdat het een natuurproduct is. Elk steentje heeft zijn eigen karakter.

Kiezel mozaïek

Bent u opzoek naar een natuurlijke sfeer voor in uw huis? Kiezel mozaïek geeft een aards karakter en een wellness sfeer. Vanwege de diverse vormen en reliëf ontstaat er mooi organisch geheel. Ook voor dit type mozaïek zijn matten beschikbaar.

Advies nodig? Ons team helpt u graag verder!

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 60a
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten

Privacy & cookieverklaring

© 2019 Keizers - Tegels & Sanitair