In 6 stappen voorbereid op uw eerste adviesafspraak

In 6 stappen voorbereid op uw eerste adviesafspraak

HomeInspiratieIn 6 stappen voorbereid op uw eerste adviesafspraak

In 6 stappen voorbereid op uw eerste adviesafspraak

In uw nieuwe badkamer moet u volledig tot rust kunnen komen. Het wordt de plek voor ultieme ontspanning waarbij u even helemaal tot uzelf kunt komen. Om goed van start te gaan met uw nieuwe badkamer zult u rekening moeten houden met een aantal voorbereidingsstappen op uw eerste adviesafspraak.

 

Voorbereid op uw eerste adviesafspraak

Hebt u al een idee van uw wensen in uw luxe droombadkamer? Of misschien wilt u zich graag laten inspireren door de mogelijkheden. In dit blogartikel staan wij stil bij de voorbereiding van uw eerste adviesafspraak. 

  1. Gebruik van uw badkamer 
  2. Mogelijkheden van leidingwerk 
  3. Aannemer of installateur zoeken 
  4. Afspraak maken bij Keizers 
  5. Voorbereiden op uw afspraak 
  6. Laat u inspireren  

Meer badkamer inspiratie opdoen? Download gratis ons inspiratieboek!

1. Gebruik van uw badkamer 

Voordat u aan de slag gaat met het kiezen van een badkamer is het belangrijk om na te gaan waar u de badkamer voor gaat gebruiken. Wilt u de badkamer enkel gebruiken voor de dagelijkse bezigheden of krijgt uw badkamer een ontspan- en/of wellness functie?  

Denk daarbij na over de belangrijkste verschillen tussen uw nieuwe badkamer en uw huidige badkamer. Wat had u in uw huidige badkamer anders willen hebben om gemakkelijker en beter gebruik van deze badkamer te kunnen maken? Wat mist u nu in de badkamer?  

U wilt dat uw nieuwe badkamer van alle gemakken voorzien is. Houd daarom op een lijstje of checklist bij om welke gemakken dit zijn en welke eisen u heeft aan uw nieuwe badkamer. 

2. Mogelijkheden van leidingwerk 

Om van uw badkamer uw droombadkamer te kunnen maken, zult u op de hoogte moeten zijn van de mogelijkheden van het leidingwerk. Is het mogelijk om deze leidingen (eenvoudig) te verplaatsen of aan te passen? 

Ga na waar de huidige leidingen lopen en breng deze zo goed mogelijk in kaart. Dit kan al met een simpele schets. Zoekt u een badkamer voor een nieuwbouw woning? Dan is het goed om na te gaan in hoeverre het leidingwerk al vast staat. Zijn daar nog mogelijkheden in?

3. Aannemer of installateur zoeken 

Ga alvast op zoek naar een aannemer of installateur om uw badkamer te plaatsen. Deze stap kunt u ook zetten nadat u een badkamer hebt uitgezocht, maar wanneer u dit vooraf doet, bent u sneller op de hoogte van de kosten. Daarnaast zal het verloop sneller gaan en kunt u dus sneller genieten van uw nieuwe badkamer.

4. Afspraak maken bij Keizers 

Plan een afspraak bij Keizers om u te laten inspireren voor uw droombadkamer.  Tijdens de eerste afspraak zal er een ontwerp gemaakt worden door de interior designers. Samen in overleg komt u tot het perfecte ontwerp. Ook wordt er een moodboard ontwikkeld. Op deze manier wordt de stijl van uw nieuwe badkamer bepaald. Uiteraard zit u in uw eerste afspraak nergens aan vast en kan het materiaal altijd aangepast worden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele projecten die Keizers al heeft  ontworpen? Laat u inspireren en neem een kijkje tussen deze projecten.

5. Aanleveren tekening en foto's

Een goede voorbereiding op de eerste afspraak bij Keizers bestaat uit enkele deelstappen: 

  1. Lever uw tekeningen vooraf aan bij de interior designer. Zodoende heeft hij of zij de mogelijkheid om vast na te denken over de mogelijkheden.  
  2. Zoek online naar inspiratie. Bijvoorbeeld op Pinterest. Hier kunt u zelf een moodboard maken. Ook kunt u vast wat afbeeldingen opsturen die u aanspreken. 
  3. Laat u uw oude badkamer renoveren? Lever dan foto’s van uw huidige badkamer aan bij de interior designer.

6. Eerste adviesafspraak 

Tijdens het gesprek neemt Keizers u mee en zal u het gehele proces bij staan om een gave badkamer te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij zoeken de kleuren materialen bij elkaar, u hoeft zich daar niet druk over te maken.   

Bij ons wordt u geheel ontzorgd tijdens het gesprek. Zo kunt u zich volledig laten onderdompelen in de wereld van luxe badkamers. Laat u inspireren door onze showroom en ontdek de mogelijkheden. Het uitkiezen van een badkamer is niet zomaar iets en moet vooral leuk zijn. Daarom geniet u bij ons van een kopje koffie en ervaart u de Twentse gastvrijheid en gezelligheid.

Maak uw droombadkamer werkelijkheid met Keizers 

Wilt u uw droombadkamer verwezenlijken? Onze Interior Designers hebben veel ideeën en staan graag voor u klaar. Wij ontvangen u met veel enthousiasme in ons experience center. Samen ontwerpen we de luxe badkamer die voldoet aan al uw eisen en wensen.

Inspiratieboek

Meer badkamer inspiratie opdoen? Download gratis ons inspiratieboek! Of neem een kijkje tussen onze afgeronde projecten.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair