Menu

Geschikt voor elke stijl

Voor zowel een klassiek als modern uiterlijk zijn wandtegels geschikt. Wandtegels zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en kleuren. Voorheen waren er veelal unikleuren wandtegels. Tegenwoordig kunt u kiezen uit een grote diversiteit van materialen, afmetingen, kleuren en stijlen.

Moderne afwerking

Voor een strakke en moderne afwerking raden wij een gerectificeerde wand- en vloertegel aan. Deze tegels hebben strak gezaagde randen en rechte hoeken. Hierdoor kun je een smallere voeg aanhouden, waardoor het tegelwerk er strakker uitziet. Bekijk ook eens het aanbod aan tegelplinten. Deze zorgen voor een sfeervolle en strakke afwerking.

Wandtegels en vloertegels

Tegenwoordig worden vloertegels ook vaak aan de wand geplaatst. Hierdoor ontstaat een rustige en moderne ruimte. U kunt er daarnaast voor kiezen om de vloer door te trekken in andere ruimtes. Daarbij kunt u het het accent leggen op wandtegels in een opvallende en/of afwijkende kleur. Vanwege andere eigenschappen kunt u veel wandtegels niet op vloer plaatsen. Vraag professionals daarom altijd om advies.

Badkamer behang

Naast wandtegels kunt u ook kiezen voor waterafstotend badkamer behang. Badkamer behang wordt toegepast om in een badkamer speciale sfeer effecten te creëren. Dit behang is er in allerlei soorten & maten en heeft een watervaste werking.

Op maat gemaakte oplossingen

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit tegels. Naast de bekende tegelmerken (Fap) hebben wij ook tegels die uitsluitend bij ons te vinden zijn. Neem eens een kijkje in onze showroom in Oldenzaal en ontdek de mogelijkheden voor uw wand. Heeft u specifieke wensen? Onze tegelspecialisten geven u graag advies en denken mee over de gewenste uitstraling.

Advies nodig? Ons team helpt u graag verder!

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier

© 2021 Keizers - Tegels & Sanitair