Menu

Vloertegels

Tegels spelen een belangrijke rol bij de inrichting van uw huis. Ze zijn zeer slijtvast, eenvoudig te reinigen en geven een mooie uitstraling. Tegels zijn geschikt voor warmteoverdracht en tevens prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of een laag temperatuursysteem. Bij Keizers Tegels & Sanitair vindt u een ruime collectie tegels van diverse materialen, structuren, kleuren en afmetingen. Hierbij kunt u denken aan een betonlook, natuursteen look en een houtlook.

Keramische vloertegels en tegels met een natuursteen look

Keramische vloertegels zijn onderhoudsvriendelijk, slijtvast en duurzaam. Keramische tegels bestaan veelal uit gresklei. Dit type is beschikbaar in elke mogelijke kleur, maat en textuur. Keramische tegels zijn door en door gekleurd. Tevens kunnen ze dankzij 3D technologie de uiterlijke eigenschappen van natuursteen nabootsen.

Natuursteen tegels

Natuurstenen vloertegels is een verzamelnaam waar marmer, hardsteen, graniet, travertin en  leisteen onder vallen. Elk soort vloertegels heeft zijn eigen uitstraling en unieke eigenschappen. Vraag professionals voor advies over de mogelijkheden en toepassingen.

Tegels voor binnen en buiten

Een opvallende trend is het plaatsen van tegels in uw huis. Vanwege de natuurlijke look en het creëren van één geheel kiest menigeen voor deze oplossing. Dit geeft u de mogelijkheid om uw huis aan te passen aan de vormgeving van uw terras.

Leg uw vloer door in de douche

Om een ruimtelijke look te creëren raden wij aan om te kiezen voor een inloopdouche. Hierbij loopt de tegelvloer door in uw douche. Een Easy Drain douchegoot zorgt voor het intact houden van uw vloertegels. Het is niet gebonden aan vaste maten zoals bij een douchebak en u bepaalt zelf, door middel van tegelkeuze, uw eigen anti-slip.

Een tegelbaar douche rooster geeft u zelfs de mogelijkheid om uw douchegoot “onzichtbaar” te maken. Voor een uniek effect kunt u kiezen voor de Easy Drain Diamond. Deze unieke diamant vorm douchegoot heeft slechts een tweezijdig afschot nodig voor het optimaal afvoeren van water en is daarom eenvoudig en snel te installeren in douches van iedere omvang.

Advies nodig? Ons team helpt u graag verder!

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier

© 2021 Keizers - Tegels & Sanitair