Sanitair

Wastafels

De wastafel is het pronkstuk van uw badkamer, voor zowel voor grote als kleine ruimtes vindt u bij ons een geschikte wastafel.

Kranen

In onze collectie vindt u kranen van diverse topmerken en soorten, waaronder wastafelkranen, badkranen, douchekranen, keukenkraken en fonteinkranen.

Baden

Kies voor luxe en comfort in uw badkamer. Laat je verassen door een uitgebreid aanbod baden van diverse gerenommeerde merken.

Verwarming

Wij hebben verschillende oplossingen voor het verwarmen van uw badkamer. Dit kan onder andere door middel van een sfeervolle design radiator, vloerverwarming of een combinatie van beide.

Douche

Creëer een wellness gevoel in uw badkamer met een luxe doucheruimte. Bij ons heeft u keuze uit sanitair voor de natte ruimte dat perfect bij uw persoonlijke voorkeur past.

Badkamer meubels

De keuze van uw badkamermeubels is vaak bepalend voor de uitstraling van uw badkamer. Wij hebben diverse meubels die passen bij verschillende stijlen.

Toilet

Kies uit verschillende fraai vormgegeven wandclosets, staande toiletten, vlak- of diepspoel toiletten en uitsterst comfortabele douche-WC's.

Sanitair

Wij bieden een zeer gevarieerd assortiment sanitair, alleen van de beste kwaliteit. Bovendien zijn onze adviseurs op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en adviseren u hier graag over.