Menu
  • Home
  • Badkamers

Badkamermeubel op maat laten maken

De keuze van uw badkamermeubelen is bepalend voor de uitstraling van uw badkamer. Keizers Tegels & Sanitair biedt een ruime keuze van maatwerk badkamermeubels aan. Ook ontwerpen we badkamermeubels op maat die speciaal voor u worden gemaakt door een ervaren meubelmaker. Neem een kijkje in onze showroom in Oldenzaal en raak geïnspireerd door de diverse stijlen van badkamermeubels.

Luxe design badkamermeubels van hoge kwaliteit

Een badkamermeubel moet voor een lange tijd mee gaan in een natte ruimte. Wij leveren daarom alleen topmerken die bekend staan om hun duurzaamheid. Op deze manier garanderen we een lange levensduur in uw badkamer. Wegens onze jarenlange ervaring leggen wij extra focus op belangrijke details. Denk hierbij aan push-to-open deuren, ladegeleiders en kwaliteit van de afwerklaag.

Moderne, klassieke en industriële badkamermeubels

Badkamermeubilair bepaalt voor het grootste deel de look van uw badkamer. U kunt kiezen voor een klassiek, modern, luxe en industriële look. Het merk Edoné biedt bijvoorbeeld een echt houten oplossing in de vorm van solid wood of juist eikenfineer. Een industriële look bereik u door HPL met staal te combineren. Onze binnenhuisarchitecten staan klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Badmeubelset

Een badkamer heeft een diversiteit aan meubelen; wastafelmeubels, hoge kasten, half hoge kasten, inbouwkasten, ladekasten, spiegelkasten en spiegels. Combinaties zijn ook mogelijk, zoals een wastafel met een badkamermeubel. Deze kunt u zelf samenstellen of samen met onze badkamerspecialisten. Vanwege het feit dat badkamer groottes en wensen variëren, komt het voor dat kant en klare oplossingen niet passen. Dit is de reden dat wij alles tot maatwerk artikelen samenstellen.

Het eenvoudig opbergen van uw badkamerspullen

Badkamermeubelen zijn ontworpen om alle toebehoren zoals handdoeken, tandenborstels en shampoos netjes op te bergen. Bij gebrek aan ruimte of behoefte aan extra ruimte is een ingebouwde muurnis ook geschikt. Om een duidelijke stijl te creëren, raden wij u aan om u te laten adviseren door onze specialisten.

Silestone
Sant’Agostino
Sicis
Winckelmans
Radomonte
Decor Walther
Bisazza
Flaminia

Advies nodig? Ons team helpt u graag verder!

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier
Privacy & cookieverklaringAlgemene voorwaarden

© 2021 Keizers - Tegels & Sanitair