Menu

Outdoor Spa baden

Ben je op zoek naar meer ontspanning in het dagelijks leven en naar bijzondere momenten van welzijn voor jezelf? Een Treesse-whirlpool bied je oplossingen op maat.

Unieke kunstwerken

De producten van Gruppo Treesse zijn geëvolueerd van puur meubilair en alledaagse voorwerpen naar unieke kunstwerken. De productontwikkelaars van Treesse weten wat moderne mensen willen in een hot tub of spa. En dat voor binnen en buiten. Creëer een luxe wellnessruimte in uw eigen tuin, bijvoorbeeld met de Treesse Zen Spa! Deze uitzonderlijke design Spa baden zijn, in tegenstelling tot de meeste andere baden, permanent verbonden met het water en zeer eenvoudig te reinigen.

• Het eigen waterbeheer van het zwembad loopt praktisch zelf. U hoeft zich geen zorgen te maken over het leegmaken en opnieuw vullen van het zwembad. Zoet water wordt automatisch aangevuld.
• De klassieke filterreiniging is bij veel modellen niet nodig dankzij het geïntegreerde zandfilter. Het sleept simpelweg deeltjes uit het zwembad met het afvalwater. Het is hierdoor heel eenvoudig om het bad te onderhouden.

Ghost Plus

De nieuwe Ghost Plus biedt de maximale functionele efficiëntie van het Ghost-systeem wat betreft de vorm en de lijnen van deze nieuwe generatie minipools. De minipools met het Ghost Plus-systeem vormen de ontbrekende schakel tussen hoogwaardige designproducten en het standaardassortiment. Het nieuwe ontwerp heeft een meer uitmuntende lay-out, waarbij het interieur bestaat uit grotere waterstralen die integreren met de reeds aanwezige. Dit verhoogt de prestaties van de massagestralen zonder dat het strakke design dat deze collectie heeft gekenmerkt, wordt gewijzigd.

Elegant design

Innovatieve techniek en elegant design in een mooie combinatie. De technische hardware is geïntegreerd in een dunne groef langs de rand van de spa, waardoor massagestralen, Ledverlichting, filters, afvoer, kleppen etc. onzichtbaar worden.

Esthetische perfectie

Ontspannen verblijven, gedeelde momenten en plezier in de frisse lucht zijn aan de orde van de dag met een openlucht whirlpool 365 dagen per jaar. Op warme dagen kunt u genieten van een aangename afkoeling, in de koude maanden van een warm Spa bad – inclusief een ontspannende massage. En met een Treesse Spa niet zomaar, maar in esthetische perfectie.

Ervaar het zelf in
ons experience center

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 60a
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier

© 2020 Keizers - Tegels & Sanitair