Menu
 • Home
 • Badkamers
Jacuzzi en spa binnen naast een trap, gelijkvloers

Luxe spa baden en whirlpools

Bent u op zoek naar meer ontspanning in het dagelijks leven en naar bijzondere momenten van welzijn voor u zelf? Een Treesse-whirlpool biedt u oplossingen op maat. Ons assortiment is uitgebreid met deze unieke Spa baden van Treesse. Benieuwd hoe deze baden eruit zien, klik hier voor een sfeerimpressie.

Vier van deze prachtige Spa baden zijn live te zien in onze showroom. Maak een afspraak met één van onze interieurdesigners en bezoek ons in Oldenzaal.

Treesse Spa baden

Ghost, uit de Italiaanse Treesse, is een unieke serie bubbelbaden. Deze bubbelbaden zijn gecreëerd door één van ’s werelds meest succesvolle industriële ontwerpers, Marc Sadler. In elke centimeter van Ghost is er gedacht aan kwaliteit, dat is in feite gebouwd in Crystal Tech® hetzelfde Resin-materiaal als Superjachten! Deze serie bubbelbaden is gewoon “state of the art”.

Treesse Ghost

Ghost System’s belofte is dat alles verborgen zal zijn, behalve het plezier van volledige ontspanning. Alle massage technieken, Ledverlichting, filters, afvoer, kleppen etc. zijn ingebouwd in de zijkanten van de spa, waardoor ze onzichtbaar zijn. Van mini-zwembaden tot badkuipen, Ghost System combineert onzichtbare technologie met totaal welzijn in een gezellige mix van licht, kleuren en geluiden. Alleen de beste materialen worden gebruikt bij het maken van de Ghost-serie, wat al te zien is vóór het inschakelen van de spa!

Treesse Ghost Plus

De nieuwe Ghost Plus biedt de maximale functionele efficiëntie van het Ghost-systeem wat betreft de vorm en de lijnen van deze nieuwe generatie minipools. De minipools met het Ghost Plus-systeem vormen de ontbrekende schakel tussen hoogwaardige designproducten en het standaardassortiment. Het nieuwe ontwerp heeft een meer uitmuntende lay-out, waarbij het interieur bestaat uit grotere waterstralen die integreren met de reeds aanwezige. Dit verhoogt de prestaties van de massagestralen zonder dat het strakke design dat deze collectie heeft gekenmerkt, wordt gewijzigd.

Jacuzzi en spa buiten
Jacuzzi en spa buiten

Design spa baden

De producten van Gruppo Treesse zijn geëvolueerd van puur meubilair en alledaagse voorwerpen naar unieke kunstwerken. De productontwikkelaars van Treesse weten wat moderne mensen willen in een spa. En dat voor binnen en buiten. Creëer een luxe wellnessruimte in uw eigen tuin, bijvoorbeeld met de Treesse Zen Spa! Deze uitzonderlijke design Spa baden zijn, in tegenstelling tot de meeste andere baden, permanent verbonden met het water en zeer eenvoudig te reinigen.

 • Het eigen waterbeheer van het zwembad loopt praktisch zelf. U hoeft zich geen zorgen te maken over het leegmaken en opnieuw vullen van het zwembad. Zoet water wordt automatisch aangevuld.
 • De klassieke filterreiniging is bij veel modellen niet nodig dankzij het geïntegreerde zandfilter. Het sleept simpelweg deeltjes uit het zwembad met het afvalwater. Het is hierdoor heel eenvoudig om het bad te onderhouden.
Jacuzzi en spa buiten
Jacuzzi en spa buiten

Indoor Spa baden

Als alleen het beste goed genoeg is, heeft u de spa gevonden waarnaar u op zoek bent. Innovatieve ontwerpen gecombineerd met materialen van de hoogste kwaliteit, geeft je een gevoel van esthetiek op een hoog niveau! De indoor-serie is verkrijgbaar als badkuipen en als diverse varianten van de spa.

Jacuzzi en spa binnen
Jacuzzi en spa binnen
Vierkant zwembad in grote ruimte met buitenterras
Jacuzzi en spa binnen

Outdoor Spa baden

Ontspannen verblijven, gedeelde momenten en plezier in de frisse lucht zijn aan de orde van de dag met een openlucht whirlpool 365 dagen per jaar. Op warme dagen kunt u genieten van een aangename afkoeling, in de koude maanden van een warm Spa bad – inclusief een ontspannende massage. En met een Treesse Spa niet zomaar, maar in esthetische perfectie.

Jacuzzi buiten, vierkant
Jacuzzi en spa binnen naast een trap, gelijkvloers

Ervaar het zelf in ons experience center

Wilt u ook ultiem relaxen in uw eigen huis? Neem dan contact met ons op voor vragen of kom naar onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Ghost-spa voor u.

 

 

Jacuzzi en spa buiten gelijkvloers

Ervaar het zelf in
ons experience center

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
 • Ma:Gesloten
 • Di:10:00 - 17:00 uur
 • Wo:10:00 - 17:00 uur
 • Do:10:00 - 17:00 uur
 • Vr:10:00 - 17:00 uur
 • Za:10:00 - 17:00 uur
 • Zo:Gesloten
 • Feestdagen:Bekijk hier
Privacy & cookieverklaringAlgemene voorwaarden

© 2022 Keizers - Tegels & Sanitair