Menu

Unieke serie spa's

Ons assortiment uitgebreid met unieke Spa baden van Treesse. Benieuwd hoe deze baden eruit zien, klik hier voor een sfeerimpressie.

4 van deze prachtige Spa baden zijn binnenkort ook live te zien in onze showroom. Maak een afspraak met één van onze interieurdesigners en bezoek ons in Oldenzaal.

Treesse Spa baden

Ghost, uit de Italiaanse Treesse, is een unieke serie bubbelbaden. Deze bubbelbaden zijn gecreëerd door één van ’s werelds meest succesvolle industriële ontwerpers, Marc Sadler. In elke centimeter van Ghost is er gedacht aan kwaliteit, dat is in feite gebouwd in Crystal Tech® hetzelfde Resin-materiaal als Superjachten! Deze serie bubbelbaden is gewoon “state of the art”.

Ghost System

Ghost System’s belofte is dat alles verborgen zal zijn, behalve het plezier van volledige ontspanning. Alle massage technieken Ledverlichting etc. zijn ingebouwd in de zijkanten van de spa, waardoor ze onzichtbaar zijn. Van mini-zwembaden tot badkuipen, Ghost System combineert onzichtbare technologie met totaal welzijn in een gezellige mix van licht, kleuren en geluiden. Voor ontspanning kon u tot nu toe alleen nog maar dromen.

Het beste materiaal

Alleen de beste materialen worden gebruikt bij het maken van de Ghost-serie, wat al te zien is vóór het inschakelen van de spa!

Neem contact met ons op voor vragen of kom naar onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Ghost-spa voor u.

Outdoor Spa baden

Innovatieve techniek en elegant design in een mooie combinatie. De technische hardware is geïntegreerd in een dunne groef langs de rand van de spa, waardoor massagestralen, Led verlichting, filters, afvoer, kleppen etc. onzichtbaar worden. Voor meer informatie klik hier.

Indoor Spa baden

Als alleen het beste goed genoeg is, heeft u de spa gevonden waarnaar u op zoek bent. Innovatieve ontwerpen gecombineerd met materialen van de hoogste kwaliteit, geeft je een gevoel van esthetiek op een hoog niveau! De indoor-serie is verkrijgbaar als badkuipen en als diverse varianten van de spa.

Ervaar het zelf in
ons experience center

Afspraak maken
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
T: 0541 - 20 00 04
E: info@keizerssanitair.nl
  • Ma:Gesloten
  • Di:10:00 - 17:00 uur
  • Wo:10:00 - 17:00 uur
  • Do:10:00 - 17:00 uur
  • Vr:10:00 - 17:00 uur
  • Za:10:00 - 17:00 uur
  • Zo:Gesloten
  • Feestdagen:Bekijk hier

© 2021 Keizers - Tegels & Sanitair