Spiegels

Spiegels

Spiegels

Hoewel spiegels doorgaans eenvoudig en gemakkelijk schoon te maken zijn, is het nodig een aantal voorzorgen te nemen om een gelijkmatige reflectie te behouden.

Advies voor spiegels

Onderhoud

De veiligste manier om een spiegel schoon te maken is om een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaakproduct voor spiegels te gebruiken. Verstuif nooit rechtstreeks een schoonmaakproduct op de spiegel, maar verstuif op een doek. Zorg dat de randen perfect droog zijn na de schoonmaakbeurt en na douchen/baden. Zo kunnen geen schoonmaakresidu’s of vochtigheid achterblijven op de zijkanten of de achterkant die schade kunnen veroorzaken. Gebruik nooit zure, alkalische of schurende producten. Deze tasten de randen en de voor- en achterzijde van de spiegel aan. Gebruik nooit schoonmaakproducten met veel ammoniak.

Verwering

U kunt verwering in de spiegel voorkomen door de randen goed droog te maken/houden. Zorg ervoor dat er voldoende ventilatie en verwarming aanwezig is in de badkamer om het vocht goed uit de badkamer te krijgen. Een spiegel met spiegelverwarming geeft geen garantie dat verwering tegen wordt gegaan. De spiegelverwarmingsmatten geven geen warmte af tot aan de randen van de spiegel. Ook bij deze spiegels kan er dus vocht achter de randen achterblijven en op den duur zorgen voor verwering.

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair