Blog Viclean-L

Het innovatieve douchetoilet

Een toilet bezoek, zonder zelf een handeling hoeven te verrichten kunnen, veel mensen in Nederland zich niet goed voorstellen. Toilet papier wordt vervangen door reiniging met water bestaat al langer. In veel andere landen kennen we de bidet van een vakantiebezoek, maar thuis in Nederland vinden we het lastig om ons eraan te wagen. Het nieuwe toilet van Villeroy & Boch Viclean-L is het nieuwste ontwerp. Gebaseerd op de natuur. Het ontwerp doet denken aan de vorm van een blad. Het organische design is subtiel en helder. In deze functionele douchetoilet zit alle techniek verborgen.

wat is dat precies?

Een toilet bezoek met wellness ervaring. Een bron van frisheid en zuiverheid. Er bestaat geen meer hygiënische manier voor uw toiletbezoek. Het zorgt voor een aangename grondige reiniging van intieme delen door middel van de panorama-douchestraal. Uw persoonlijke wensen zijn automatisch in te stellen. De massagedouche werkt verkwikkend. Temperatuur is in te stellen, net als de waterstraal, positie en sterkte van de douchesproeier.

Waarom is Viclean-L beter als een normaal toilet?

Het toilet heeft een antibacteriële oppervlaktebehandeling en hoogwaardig RVS sproeier. Zo krijgen onzuiverheden geen kans. Doordachte keuzes in ontwerp en materiaal voorkomen vuilaanslag, maar zorgen ook voor een duurzame efficiëntie. U kunt bij ons in de showroom uiteraard proef zitten op een douchetoilet. Hier kunt u ervaren hoe dit technische innovatieve hoogstandje in zijn werk gaat.

Koude billen?

Het douchetoilet is van alle gemakken voorzien. U hebt vast wel eens op een koude wc bril gezeten. Dat hoeft nooit meer met de voorverwarmde zitting. Deksel en zitting sluiten zacht en naadloos dankzij het soft-closing systeem. Bron: www.villeroy-boch.nl