Blog Decor-Walter

Een uitgebreid assortiment

Bij Keizers Tegels & Sanitair kunt u erg veel producten vinden voor uw badkamer. Op elk niveau! Heeft u een speciale wens of zoekt u iets anders dan dat uw buurman heeft, dan kunt u bij ons terecht. Keuze uit duizenden producten. Eén van onze leveranciers, gespecialiseerd in badkameraccessoires, verdiend wat extra aandacht. De leveranciers Maiken en Henry Walter zijn echte designers en hebben passie voor hun vak. Dit is terug te zien in hun producten, maar ook in hun filosofie. De tijdloze schoonheid werkt ontspannend, zonder saai te worden. Tot in de detail uitgewerkt met discrete luxe. Ze streven naar perfectie en hun stijl eindigt niet bij het product, maar bij de samenwerking met hun partners zoals Keizers Tegels & Sanitair.

Uitpakken met accessoires?

Vaak wordt er bij het ontwerpen van badkamers vaak bezuinigd op de accessoires. Of er wordt niet aan gedacht. Dit is natuurlijk zonde. U kunt juist door gebruik te maken van uitgesproken accessoires een statement maken en het beeld compleet maken. Producten die niet alleen mooi zijn, maar ook kwaliteit bevatten. Gemaakt van metaal, glas, porselein of hout. De kleuren, materialen en vormen zijn eindeloos en het aanbod is divers.

Niet uw smaak?

Er zijn talloze mogelijkheden die allemaal ingebonden zijn in een dikke catalogus. Waar ook uw smaak in te vinden is. U bent altijd welkom om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment. Bron: www.decor-walter.nl